Utsolgt

Operakafe – 40 år med Operakoret

Tirsdag 28. mai kl. 19:30

HVOR: Sandnes kulturhus
PRIS: fra 140,- til 180,--
ARRANGØR: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus med støtte fra Norsk kulturråd og Sandnes kommune

Matrett til forestillingen?

Back to the eighties

Rettene Ingeborg på Fira har valgt ut til Operakafeens 40 års jubileum er mat som var populært på 80-tallet, og som fortsatt står seg i dag. Rekecocktail og sitronfromasj var klassiske selskapsretter, ostefat ble veldig populært og tacoen gjorde sitt inntog.

Rekecocktail: Salat, agurk, mango, reker, hjemmelaget Thousand Island- dressing, dill og sitron.
Tacosalat: Tacomarinert kyllingfilet, Kidneybønner, cherrytomat, rødløk, guacamole, spinatblader, grønn chili, koriander, lime & tortillachips.
Ost a la 80- tallet: Jærost, fønix blåmuggost, paprika, drue, stangselleri og grissini.
Sitronfromasj.

UTSOLGT! – Til deg som har forhåndsskjøpt vil matretten stå klar i foajeen en time før forestillingen, merket ditt navn.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Operakafe – 40 år med Operakoret

OM OPERAKAFEEN

Sandnes Operakor ble stiftet som et prosjektkor av ildsjeler i 1984, for å lage en operaforestilling til Sandnes By sitt 125 årsjubileum i 1985. Etter dette er det blitt opera i 40 år forskjellige steder i Sandnes og distriktet, men de siste 24 år i Sandnes Kulturhus som ble koret sin hjemme-scene. Operakoret fikk også Sandnes kommunes Kulturpris i 2018.

På jubileumsforestillingen får vi høre høydepunkt fra flere operaer og operetter koret har deltatt i, som Den glade enke, Flaggermusen, Carmen, Czardasfyrstinnen, Tryllefløyten, Carousel, La Boheme, Elskovsdrikken og selvfølgelig fra Spelemann på taket.
Det er bare å glede seg!

Våre gjester denne kvelden er:
Erling Ragnar Eriksen, klaver
Jaak Lutsoja, akkordion
Leif Jone Ølberg, baryton
Nils Erik Steinsbø, baryton
Kersti Ala-Murr, sopran og dirigent