Operakafé – Kvartett d’Amore

Tirsdag 1. oktober kl. 19:30

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: Ca 2 timer inkl pause
PRIS: fra 170,- til 220,--
ARRANGØR: Sandnes Operakor med støtte fra Sandnes kommune og Sandnes kulturhus

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Operakafé – Kvartett d’Amore

OM KONSERTEN

Kjærlighet i alle sine former

Kvartett d’Amore er tilbake i Rogaland! Denne gang skal de fremføre sanger og arier som alle handler om kjærlighet i en eller annen form; den gode, den vonde, den vanskelige og den vakre!

Frida Augusta Gudim, sopran
Mattis Austrheim, baryton,
Steffen S. Sortland, tenor,
Hannah Edmunds, sopran

Hannah Edmunds er en ung lyrisk sopran som er født og oppvokst i Oslo. Til tross for sin unge alder har Hannah allerede fremført flere konserter i Norge og i utlandet. For tiden tar hun sin mastergrad i opera ved Kunsthøgskolen i Oslo under den kjente operasangeren Elizabeth Norberg-Schultz. Hun avsluttet sin bachelor i sang ved Universitetet i Stavanger i 2023 hvor hun fikk debutere som Nella i Puccinis opera, Gianni Schicchi (2021), være regiassistent for Einar Bjørge i Opera Rogalands oppsetning av Carmen (2022) og ikke minst fikk Hannah synge sin første hovedrolle i Puccinis opera «Suor Angelica» (2023). Det siste året på KHiO har hun fått dyppe tærne i roller som Cleopatra i Händels «Giulio Cesare», Anna Bolena i Donizettis «Anna Bolena» og Thaïs i Massenet sin opera «Thaïs». Hannah gleder seg til å dele sin lidenskap med dere.

Frida Gudim er en ung lyrisk sopran fra Fredrikstad. For tiden studerer hun utøvende klassisk sang ved Universitetet i Stavanger under den berømte sopranen Elizabeth Norberg-Schulz. Frida har det siste året vært på utveksling i Roma ved det verdenskjente musikkonservatoriet «Conservatorio di Santa Cecilia». Frida har blant annet medvirket som solist i Brahms Requiem, Pergolesis «Stabat Mater», og nylig Händels «Messias» med Barokkanerne. Fra høsten 2024 er Frida masterstudent ved Operahøgskolen i Oslo. 

Steffen Siggervåg Sortland er en norsk tenor fra Bømlo. Sortland har fullført mastergrad ved Universitetet i Stavanger med Elizabeth Norberg Schulz som lærer. På Universitetet har Sortland hatt roller som «Basilio», «Ernesto» og «Turiddu», og har medvirket i flere av Opera Rogaland sine prosjekter i samarbeid med Stavanger symfoniorkester. Han gjør jevnlig mindre og større oppdrag rundt om i Norge, og siden har gjort flere roller innen operarepertoaret, som Erster Gefangener i Beethovens «Fidelio», Remendado i Bizets «Carmen» og Melot fra Wagners «Tristan und Isolde».

Mattis Holthe Møll Austrheim er en baryton fra Bærum. Han fikk tidlig smaken på livet som sanger gjennom Sølvguttene, og derfra var det naturlig å gå videre med sang etter endt skolegang. For tiden studerer han på Kunsthøgskolen i Oslo med Elizabeth Norberg-Schulz.

Austrheim har allerede holdt mange konserter i både inn- og utland, deriblant arie- og liedkonserter, som bassolist i Mozarts og Faurés Requiem, og i flere operaproduksjoner. Med Opera Rogaland har han vært med i «Carmen», «Gianni Schicchi» og flere Operatrailers. Mer nylig har han traktert roller som Achilla i Händels «Giulio Cesare», Enrico i «Anna Bolena» og Sancho i «Don Quichotte».