MAT OG DRIKKE

ta/ste – RESTAURANTEN I KULTURHUSET

ta/ste er restauranten hvor du kan ta med venner, før eller etter konsert, eller bare for å spise og drikke godt. Vil du kombinere konsertopplevelsen din med et besøk hos ta/ste anbefaler vi å bestille bord på forhånd.

Hos ta/ste har de samlet et utvalg av flere klassikere, slik at gjestene kan velge alle de gode smakene og rettene de har lyst å smake akkurat i dag. ta/ste har kombinert kjente klassikere fra flere verdenshjørner med sitt velassorterte utvalg av tapas, grill- og kjøttretter. Velkommen til ta/ste,restauranten i Sandnes Kulturhus.

BESTILL BORD:
www.ta-ste.no

Telefon: 94 00 99 98

 

 

FOAJÈ/BAR

I kulturhusets foajéområde kan du sette deg ned for å lese, slappe av eller bare nyte den flotte sjøutsikten.

Baren er åpen i forbindelse med alle arrangement minimum en time før annonsert start for forestilling/konsert.

Det er restauranten ta/ste som har ansvaret og driver baren. ta/ste tilbyr forhåndsbestilling av drikke til pausen. Ta kontakt med betjeningen for å bestille og betale, så står alt klart når du kommer til pausen. Vil du ordne dette før konsertbesøket, kontakter du ta/ste på forhånd.

 

 

ANDRE SPISESTEDER I NÆRHETEN

Noi –  www.noi.as

MONDO –  Mondo er plassert helt nede ved vannkanten – i hjertet av Sandnes. mondo.no

Sandnes Brygge – sandnes-brygge.no

Big Horn Steak House restaurant i Sandnes ligger innerst i Vågen. www.bighorn.no

På Siå – Hyggelig og uformell lunsjrestaurant hvor du finner noe som passer for de fleste. pasia.no

Egon Sandnes – Med sine 235 sitteplasser inne og flott uteservering med 90 plasser, beliggende som en del av Amfi Vågen  er det en glede for Egon å ta imot gjestene til en flott restaurant. egon.no

KINOKINO KAFÉ/BAR

I første etasje på KINOKINO finner du en hyggelig og sjarmerende kafé. Her kan du kan slappe av med familie og venner. Spille spill, lese eller bare nyte en kopp kaffe og kikke ut på livet utenfor.

En gang i måneden ønsker vi velkommen til Open Mic i kafèen – her kan du prøve ut dine sang- musikk -eller fortellerevner for et lite publikum.

ÅPNINGSTIDER PÅ KINOKINO
Onsdag – fredag: 18:00-22:00
Lørdag: 11:00-16:00
Søndag: 12:00-17:00
Ellers en time før arrangement