RAS PROGRAM

 

Dans – en måte å se verden på

Vårens program handler ikke utelukkende om det vi ser på scenen, men også om hvordan vi ser. Kanskje lever vi i en tid hvor et bevisst, kritisk og våkent blikk er viktigere enn noen gang? Dans har en unik evne til å lede oppmerksomhet og blikk uten å tvinge det i en bestemt retning. Denne våren oppfordres vi blant annet til å se det som ved første øyenkast er usynlig og å oppdage nyansene i det åpenbare.

We come in peace – tar et galaktisk skritt tilbake og ser fra et utenomjordisk perspektiv.  Precarryus – ser begrensninger som noe som kan åpne nye muligheter.  Goodbye kitty – tar forvell med de identitetsmarkørene som vi ofte tar for gitt.  I want to be traditional – viser oss at identitet er flersidig og i kontinuerlig bevegelse.  Alt Nå – viser oss det åpenbare så tydelig at det åpner seg opp og blir til noe annet.  The Garden Of Spirited Minds  tar utgangspunkt i babyers rike og åpne blikk.  Rut – Synliggjør erfaringer som ved første øyenkast kan oppleves usynlige.  For Ever Four Seasons – ser på menneskets rolle i en tidsalder preget av dystopi.

Publikums blikk er i enhver forestilling en viktig del av verket. Vi kan ta med oss dette blikket også når vi ser på samfunnet og omgivelsene våre. Det er ikke alltid det vi ser – men hvordan vi ser – som definerer vårt forhold til virkeligheten.

TIL INFORMASJON

Som følge av den pågående koronapandemien er flere av vårens arrangement avlyst eller flyttet. Dette er i tråd med instruksen fra Helsedirektoratet for å hindre spredning av Covid-19 / koronavirus.

Vi ser frem til en fullspekket høst!

For at dere ikke skal gå glipp av noe flytter vi så mange som mulig av vårens arrangementer til høsten, og kan love en fullspekket og spennende høstsesong med mange flotte artister på begge hus.

De som har kjøpt billetter til arrangement som er flyttet eller avlyst blir kontaktet direkte via SMS. Du kan beholde opprinnelige billetter til et flyttet arrangement og benytte de samme billettene til arrangementets nye dato.