PRAKTISK INFORMASJON

ADRESSE

Sandnes kulturhus og RAS (Regional Arena for Samtidsdans)
Mauritz Kartevolds plass 1, 4306 Sandnes

KINOKINO og KUNSTSAL
Olav Kyrresgate 5, 4307 Sandnes

Postadresse for begge hus:
Mauritz Kartevoldsplass 1, 4306 Sandnes

ANSATTE

Se oversikt her

ÅPNINGSTIDER

Se her for åpningstider

SMITTEVERN

Se her for informasjon om smittevern

TRANSPORT:

For rutetider og bestilling av togbilletter på mobil, last ned NSB appen, bussruter, last ned Kolumbus buss ruter. Det er god tog og buss forbindelse fra både Jæren og Stavanger.

Gående fra buss/togstasjonen:
Når du står på tog/busstasjonen er du ikke langt fra kulturhuset. Kulturhuset ligger ved parallellgaten til Vågsgaten. På dagtid kan en gå gjennom Amfisenteret, ellers kan en gå ned til enden av Amfisenteret og over Elvegaten i retning Gandsfjorden, så ser en huset.

PARKERING

Nærmeste parkeringsmuligheter er parkeringshusene i Vågen Amfi. Det ligger også en stor parkeringsplass ved togstasjonen og tinghuset. Det er parkeringsplasser for handikappede på baksiden av kulturhuset, kjør da inn fra rundkjøringen ved Vinmonopolet. Hvis en bare skal innom for å hente billetter, kan en parkere 15min ved korttidsparkeringen i Elvegaten. Se også info på sandnesparkering.no 

GARDEROBE:

I foajeen har vi et ubetjent og gratis garderobeområde der du kan henge fra deg yttertøyet. Det sitter alltid en resepsjonsvakt i Foajéen under arrangement, men vi gjør oppmerksom på at en henger fra seg tøyet på eget ansvar.

Å KOMME FOR SENT:

Forestillingene starter presis. Ved første pause kan du gå inn i salen. På danseforestillinger spesielt kan vi dessverre ikke slippe deg inn utenom pausene fordi dette kan forstyrre forestillingen for kunstnerne på scenen og for de andre publikummerne i salen.

FOTOGRAFERING:

Nyt øyeblikket uten fotografering. Telefonbruk og lyd- og bildeopptak forstyrrer både andre gjester og de som opptrer, og er ikke tillatt under forestillinger hos oss. Slå mobiltelefonen helt av eller sett den på stillefunksjon.

NEDSATT FUNKSJONSEVNE:

Våre publikumsverter hjelper deg gjerne hvis du bruker rullator eller trenger ekstra tid for å finne plassen din. Alle våre saler er tilgjengelig for rullestolbrukere. Har du behov for rullestolplass eller ledsager, ta kontakt med Sandnes kulturhus på telefon 51602010.

Sal 2 og Sal 3 på Kinokino er av eldre dato og har mindre areal satt av til rullestolplasser. Derfor er det dessverre ikke alle typer rullestoler som får plass. Hvis du vil kjøpe billett til en forestilling i disse salene ber vi om at du kontakter billettluken på telefon 51 60 20 10 og oppgir målene på rullestolen din, så kan vi svare på om den får plass i salen og om mulig foreslå et alternativ.

Stor sal har IR anlegg for hørselshemmede, utstyr til dette kan lånes i resepsjonen før forestilling.

LEDSAGERBEVIS:

Hvis du har et offisielt ledsagerbevis (utstedt av din bydel eller hjemkommune), tilbyr vi deg en gratisbillett til ledsager.

PERSONVERN:

Personvernærklæring for Sandnes kunst og kulturhus kan du lese her

BILLETTER

OM BILLETTKJØPET

Du kan kjøpe billetter både i Sandnes kulturhus og i kaféen på KINOKINO (Olav Kyrresgt.5) Hele døgnet kan billetter kjøpes her på websiden. Du kan også reservere billetter på telefon 51 60 20 10 i våre åpningstider.

PASS PÅ AT DU FÅR RIKTIG RABATT PÅ BILLETTEN NÅR DU KJØPER DEN

Husk å ta med rabattbeviset ditt på forestilling, det kan bli sjekket ved inngangen til salen. Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene. Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales. Ta vare på billetten din, den er et verdipapir.

BILLETTAVGIFT

Billettavgiften er inkludert i prisene som er oppgitt på websiden og i det trykte programmet. Avgiften blir spesifisert når du går inn i kjøpsprosessen.

RULLESTOLBRUKER

Gi beskjed om du er rullestolbruker når du bestiller billetter. Vi har et begrenset antall faste rullestolplasser. Plassene selges ikke på nettet, men over telefon eller direkte i billettluken. Når du kommer til forestilling; si i fra i billettluken, så hjelper en av publikumsvertene våre deg til plassen din.

HØRSELSHEMMEDE

Stor sal i kulturhuset har IR anlegg for hørselshemmede, utstyr til dette kan lånes i resepsjonen før forestilling.

LEDSAGER

Hvis du har ledsagerbevis, tilbyr vi fribillett til din ledsager. Ledsagerbeviset må framvises ved kjøp av billetter.

RABATTERTE BILLETTER

Student-, barn- og honnørrabatt vil være tilgjengelige på de forestillingene der vi tilbyr disse rabattene.

Barnerabatt gjelder opp tom 15 år. Barn under 1 år trenger ikke å kjøpe billett dersom de sitter på fanget til en voksen. Dette gjelder ikke på baby-forestillinger, der må også babyen ha billett.

Trygdede og personer over 67 år har mulighet til å kjøpe 1 billett til honnørpris

GRUPPER

Ønsker du å kjøpe 10 billetter eller flere til en forestilling, kan du gjerne kjøpe de her via vår webside. Du er også hjertelig velkommen til å ringe billettluken 51 60 20 10.

Kunne du tenke deg å bli kontaktperson for din bedrift,forening eller vennegjeng? Ta kontakt med vår Nøkkelkundeansvarlig på tlf 970 91 367 eller abf@sandnes-kulturhus.no

SLIK HENTER DU UT BILLETTEN DIN

Du kan kjøpe billettene direkte via tix.no, få billettene sendt som e-post og betale via link og skrive dem ut selv. Eller hente dem innen hentefristen i billettluken i Sandnes kulturhus eller på KINOKINO.

 

BYTTE AV BILLETTER 

Hvis du ikke kan gå den dagen du har kjøpt billett til, kan vi bytte billetten til en annen dag den samme forestillingen spilles, så sant det er plasser igjen. Det er ikke mulig å bytte billetter til en annen oppsetning. Billetten må byttes senest én uke før den opprinnelige forestillingen din.

KJØPTE BILLETTER REFUNDERES IKKE

Vi kontakter deg så raskt som mulig hvis vi får en avlysning, og prøver å foreta refundering eller bytte til ny dato.  Ved rolle endring, forsinkelse eller teknisk feil refunderes ikke billettene.

Du er selv ansvarlig for å kontrollere at arrangementet ikke er kansellert eller flyttet. Et arrangement anses å bli avlyst dersom arrangementet ikke har funnet sted i det hele tatt. Endringer i repertoaret, endret dato, delvis utførte arrangement eller lignende utgjør ikke et avlyst arrangement. Se også vilkår og betingelser ved kjøp av billetter

«Det er ikkje angrerett på kjøp av billettar til kultur- eller idrettsarrangement, sjølv om billettane er kjøpte på til dømes internett. Skulle du ombestemme deg etter at kjøpet er gjennomført, kan du altså ikkje krevje pengane igjen, med mindre det følgjer av avtalen du har inngått.» Les hele artikkelen på forbrukerrådet.no

 

ADVARSEL

Vi anbefaler ikke kjøp av billetter utenom vårt billettsystem. Hvis du velger å kjøpe billett fra privatpersoner etc, er dette på eget ansvar. Alle billettene vil bli scannet ved inngangen, og personer med billetter som er falske, forsøkt brukt flere ganger eller kansellert vil bli bortvist fra området. En billett er et verdipapir som kunden må passe på ikke kommer på avveie og blir misbrukt av andre.

SALKART STOR SAL SANDNES KULTURHUS

Her kan du se oversikt over setene i salen

NÅR DU HAR MISTET BILLETTEN

Fortvil ikke om du har mistet billetten din. Så lenge vi har registrert hvem som har kjøpt den med navn og/eller telefonnummer, finner vi ut av det. Vi anbefaler deg å kontakte oss så fort som mulig når du oppdager tapet, så skriver vi ut en kopibillett.

ALLE ARRANGEMENTER STARTER PRESIS

Vi setter stor pris på at publikum kommer til arrangement i god tid, slik at det ikke blir forstyrrende for artister og andre publikummere. På enkelte arrangement er det ikke mulig å komme inn etter at forestillingen er begynt!

NYT ØYEBLIKKET UTEN FOTOGRAFERING

Vi ønsker alle våre gjester en god konsertopplevelse. Kamera og mobiler må derfor legges vekk når du går inn i salen. Fotografering kan virke forstyrrende både for artister og publikum.

VELKOMMEN!