PRAKTISK INFORMASJON

ADRESSE
Sandnes kulturhus og RAS (Regional Arena for Samtidsdans)
Mauritz Kartevolds plass 1, 4306 Sandnes
Se kart her

Kinokino og Kunstsal
Olav Kyrresgate 5, 4307 Sandnes
Se kart her 

Post- og faktura adresse for begge hus:
Sandnes kommune, v/Sandnes kunst- og kulturhus
Postboks 583, 4302 Sandnes​

Alle fakturaer til Sandnes kommune skal sendes elektronisk, i formatet EHF.
Elektronisk adresse: 9908:964965137
For at faktura skal komme frem til riktig mottaker må faktura merkes med referanse. Alle fakturaer merkes med SK5060.

ANSATTE
Se oversikt her

ÅPNINGSTIDER
Se her for åpningstider

TRANSPORT:
For rutetider og bestilling av togbilletter på mobil, last ned NSB appen, bussruter, last ned Kolumbus buss ruter. kolumbus.no Det er god tog og buss forbindelse fra både Jæren og Stavanger.

PARKERING
Nærmeste parkeringsmuligheter er parkeringshusene i Vågen Amfi. Det ligger også en stor parkeringsplass mellom Jysk og Vågen vgs. Det er parkeringsplasser for handikappede på baksiden av kulturhuset, kjør da inn fra rundkjøringen ved Amfi Vågen. Hvis en bare skal innom for å hente billetter, kan en parkere 15 min ved korttidsparkeringen i Elvegaten – OBS! Det er nå veiarbeid i Elvegaten og kortidsparkeringen er derfor stengt i en periode. Se kart over parkering i nærområdet  Se også info på sandnesparkering.no

GARDEROBE:
I foajeen har vi et ubetjent og gratis garderobeområde der du kan henge fra deg yttertøyet. Det sitter alltid en resepsjonsvakt i Foajéen under arrangement, men vi gjør oppmerksom på at en henger fra seg tøyet på eget ansvar.

Det er foreløpig ikke garderobe på Kinokino

Å KOMME FOR SENT:
Forestillingene starter presis. Ved første pause kan du gå inn i salen. På danseforestillinger spesielt kan vi dessverre ikke slippe deg inn utenom pausene fordi dette kan forstyrre forestillingen for kunstnerne på scenen og for de andre publikummerne i salen.

 

FOTOGRAFERING:
Nyt øyeblikket uten fotografering. Telefonbruk og lyd- og bildeopptak forstyrrer både andre gjester og de som opptrer, og er ikke tillatt under forestillinger hos oss. Slå mobiltelefonen helt av eller sett den på stillefunksjon.

NEDSATT FUNKSJONSEVNE:

Sandnes kulturhus:

Våre publikumsverter hjelper deg gjerne hvis du bruker rullestol eller rullator eller trenger ekstra tid for å finne plassen din. Alle våre saler i Sandnes kulturhus er tilgjengelig for rullestolbrukere. Har du behov for rullestolplass eller ledsager, ta kontakt på telefon 51602010.

Phonak Roger hørehjelpsystem: Sandnes kulturhus kan nå tilby hørselshemmede besøkende et nytt system fra Phonak (Roger) Anlegget kan brukes av alle, uavhengig av høreapparat. Dersom brukerne av høreapparat ikke selv har utstyr som fanger opp signal automatisk fra anlegget, kan dette lånes i resepsjonen.

Selv om du ikke bruker høreapparat, kan du få forsterket lyden. Ta kontakt i resepsjonen og få tildelt en mottaker som du kan koble til ditt eget medbrakte headset.

Anlegget er tilgjengelig i Stor sal og Liten sal på Sandnes kulturhus.

I Sal1 er det plass til rullestolbruker øverst i salen. Har du behov for rullestolplass eller ledsager, ta kontakt på telefon 51602010. Våre publikumsverter hjelper deg gjerne hvis du bruker rullestol eller rullator eller trenger ekstra tid for å finne plassen din

Sal2 på Kinokino er av eldre dato og har mindre areal satt av til rullestolplasser. Derfor er det dessverre ikke alle typer rullestoler som får plass. Hvis du vil kjøpe billett til en forestilling i denne salen ber vi om at du kontakter billettluken på telefon 51 60 20 10 og oppgir målene på rullestolen din, så kan vi svare på om den får plass i salen og om mulig foreslå et alternativ.

I sal3 på Kinokino kan vi dessverre ikke ta imot rullestol.

TILGJENGELIGHETSERKLÆRING:
Her finner du tilgjengelighetserklæringen for universell utforming på denne websiden.

LEDSAGERBEVIS:
Hvis du har et offisielt ledsagerbevis (utstedt av din bydel eller hjemkommune), tilbyr vi deg en gratisbillett til ledsager.

PERSONVERN:
Personvernærklæring for Sandnes kunst og kulturhus kan du lese her

BILLETTER

OM BILLETTKJØPET

Du kan kjøpe billetter både i Sandnes kulturhus og i kaféen på KINOKINO (Olav Kyrresgt.5) Hele døgnet kan billetter kjøpes her på websiden. Du kan også reservere billetter på telefon 51 60 20 10 i våre åpningstider.

PASS PÅ AT DU FÅR RIKTIG RABATT PÅ BILLETTEN NÅR DU KJØPER DEN

Husk å ta med rabattbeviset ditt på forestilling, det kan bli sjekket ved inngangen til salen. Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene. Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales. Ta vare på billetten din, den er et verdipapir.

BILLETTAVGIFT

Billettavgiften er inkludert i prisene som er oppgitt på websiden og i det trykte programmet. Avgiften blir spesifisert når du går inn i kjøpsprosessen.

RULLESTOLBRUKER

Gi beskjed om du er rullestolbruker når du bestiller billetter. Vi har et begrenset antall faste rullestolplasser. Plassene selges ikke på nettet, men over telefon eller direkte i billettluken. Når du kommer til forestilling; si i fra i billettluken, så hjelper en av publikumsvertene våre deg til plassen din.

HØRSELSHEMMEDE

Stor sal i kulturhuset har IR anlegg for hørselshemmede, utstyr til dette kan lånes i resepsjonen før forestilling.

LEDSAGER

Hvis du har ledsagerbevis, tilbyr vi fribillett til din ledsager. Ledsagerbeviset må framvises ved kjøp av billetter.

RABATTERTE BILLETTER

Student-, barn- og honnørrabatt vil være tilgjengelige på de forestillingene der vi tilbyr disse rabattene.

Barnerabatt gjelder opp tom 15 år. Barn under 1 år trenger ikke å kjøpe billett dersom de sitter på fanget til en voksen. Dette gjelder ikke på baby-forestillinger, der må også babyen ha billett.

Trygdede og personer over 67 år har mulighet til å kjøpe 1 billett til honnørpris

GRUPPER

Ønsker du å kjøpe 10 billetter eller flere til en forestilling, kan du gjerne kjøpe de her via vår webside. Du er også hjertelig velkommen til å ringe billettluken 51 60 20 10 eller ta kontakt med vår Nøkkelkundeansvarlig på tlf 970 91 367 eller abf@sandnes-kulturhus.no

SLIK HENTER DU UT BILLETTEN DIN

Du kan kjøpe billetter direkte her på vår webside ved å trykke på KJØP BILLETT inne på aktuelt arrangement. Du vil da bli koblet direkte til vår billettleverandør tixly.no. Når du har fullført betalingen får du tilsendt en e-post hvor du kan laste ned billettene til din mobil eller velge å skrive dem ut selv. Du kan også ringe oss på telefon 51602010 for å reservere billetter og hente dem innen hentefristen i billettluken i Sandnes kulturhus eller på KINOKINO. Åpningstider finner du her.

BYTTE AV BILLETTER 

Hvis du ikke kan gå den dagen du har kjøpt billett til, kan vi bytte billetten til en annen dag den samme forestillingen spilles, så sant det er plasser igjen. Det er ikke mulig å bytte billetter til en annen oppsetning. Billetten må byttes senest én uke før den opprinnelige forestillingen din.

 

KJØPTE BILLETTER REFUNDERES IKKE

Vi kontakter deg så raskt som mulig hvis vi får en avlysning, og prøver å foreta refundering eller bytte til ny dato.  Ved rolle endring, forsinkelse eller teknisk feil refunderes ikke billettene.

Du er selv ansvarlig for å kontrollere at arrangementet ikke er kansellert eller flyttet. Et arrangement anses å bli avlyst dersom arrangementet ikke har funnet sted i det hele tatt. Endringer i repertoaret, delvis utførte arrangement eller lignende utgjør ikke et avlyst arrangement.

Se også vilkår og betingelser ved kjøp av billetter

«Det er ikkje angrerett på kjøp av billettar til kultur- eller idrettsarrangement, sjølv om billettane er kjøpte på til dømes internett. Skulle du ombestemme deg etter at kjøpet er gjennomført, kan du altså ikkje krevje pengane igjen, med mindre det følgjer av avtalen du har inngått.» Les hele artikkelen på forbrukerrådet.no


REFUSJONSGARANTI VED PANDEMI

Ved flytting av arrangement vil du automatisk bli flyttet til nytt tidspunkt. Passer ikke denne nye datoen, kan du få refundert billettutgiftene dine senest 10 dager etter mottatt SMS/e-post. (Billettavgiften refunderes ikke)

Gjelder kun ved pandemi relaterte endringer regulert av myndighetene.
Gjelder ikke hvis du blir utsatt for sykdom eller karantene.

Dersom et arrangement blir avlyst, vil du som vanlig få dine billettpenger tilbakeført.
Billettavgift refunderes ikke. Billettavgiften er ikke penger som tilfaller arrangør, men er en serviceavgift. Derfor blir ikke denne avgiften refundert.»

ADVARSEL

Vi anbefaler ikke kjøp av billetter utenom vårt billettsystem. Hvis du velger å kjøpe billett fra privatpersoner etc, er dette på eget ansvar. Alle billettene vil bli scannet ved inngangen, og personer med billetter som er falske, forsøkt brukt flere ganger eller kansellert vil bli bortvist fra området. En billett er et verdipapir som kunden må passe på ikke kommer på avveie og blir misbrukt av andre.

SALKART STOR SAL SANDNES KULTURHUS

Her kan du se oversikt over setene i salen

NÅR DU HAR MISTET BILLETTEN

Fortvil ikke om du har mistet billetten din. Så lenge vi har registrert hvem som har kjøpt den med navn og/eller telefonnummer, finner vi ut av det. Vi anbefaler deg å kontakte oss så fort som mulig når du oppdager tapet, så skriver vi ut en kopibillett.

ALLE ARRANGEMENTER STARTER PRESIS

Vi setter stor pris på at publikum kommer til arrangement i god tid, slik at det ikke blir forstyrrende for artister og andre publikummere. På enkelte arrangement er det ikke mulig å komme inn etter at forestillingen er begynt!

NYT ØYEBLIKKET UTEN FOTOGRAFERING

Vi ønsker alle våre gjester en god konsertopplevelse. Kamera og mobiler må derfor legges vekk når du går inn i salen. Fotografering kan virke forstyrrende både for artister og publikum.

VELKOMMEN!