Operakafe

Tirsdag 7. juni kl. 19:30

HVOR: Foaje - Kulturhuset
VARIGHET: ca 2 t inkl pauser
PRIS: fra 150,- til 150,--
ARRANGØR: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus med støtte fra Norsk kulturråd og Sandnes kommune

Kjøp billett

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og kafe åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Operakafe

Lasse Økland (26) er en ung lyrisk baryton fra Sotra. Stemmens hans har blitt beskrevet som rik og varm, samt veldig moden for hans alder. Lasse har tatt både bachelor- og mastergrad under professor Elizabeth Norberg-Schulz i Stavanger hvor han enda har tette bånd. Sammen med professor Norberg-Schulz nådde han topp karakterer og ble til og med tildelt et stipend av universitetet, for hans tid som student og sin lysende fremtid som sanger. Lasse er en allsidig utøver som er like komfortabel på opera scenen som på konsertscenen. Per i dag han del av Opera Rogaland praktikanter, og sammen med Opera Rogaland skal han i høst debutere i Carmen. Lasse Studerer forelpig ved det prestisjefylte Royal Academy of Music i London, under professor Mark Wildman, hvor han allerede har skilt seg ut og har blitt tilbudt muligheter fra først uke. Siden Lasse begynte sin sang-karriere har hans scenetilværelse, mesterfulle timing og skuespill vært noen av hans sterkeste sider.

Maria Bue Kessel er fra Sola og har studert klassisk klaver både i Japan og i Stavanger. Hun er nå førsteårs masterstudent ved Norges Musikkhøgskule i Oslo, fortsatt med klaveret som hovedinstrument. Opp gjennom årene har hun deltatt i flere konkurranser og musikkfestivaler i inn- og utland. Senest i 2019 mottok hun 3. pris ved en internasjonal musikk-konkurranse i Ungarn. Maria deltar også jevnlig på konserter, både som solist, kammermusikar og akkompagnatør.