Operaperler – Sommernatt ved fjorden

Fredag 31. mai kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 1 time, pluss pause
PRIS: fra 220,- til 275,--
ARRANGØR: Marit Risnes sopran

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Operaperler – Sommernatt ved fjorden

Sommerkonsert med operaperler og Franz Schuberts «Der Hirt auf dem Felsen“

Marit Kristine Risnes, sopran
Anja Felbab, flygel
Nino Felbab, klarinett

Marit Kristine Risnes har sangstudier fra Agder Musikkonservatorium, Mozarteum i Salzburg Østerrike og Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin i Tyskland der hun tok Diplomstudie med Mastergrad som «Solist for Konsert og Opera» ved Professor Renate Krahmer.
Videre fulgte opptak i det tyske agenturet ZBF med påfølgende sangkarriere i Tyskland ved operahusene Oldenburgisches Staatstheater, Vogtland Theater, Neustrelitzer Landestheater, Neuköllner Oper Berlin, Komische Oper Berlin samt innspillinger og konserter med Mitteldeutscher Rundfunk bl.a i Berliner Philharmonie.
I Norge kan hun vise til virke som distriktsmusiker, solist med kor og orkester, operakonserter, kammerkonserter fra sør til nord, en rekke prosjekter med Rogaland Fylkeskommune, MUST-Museet i Stavanger og er å høre som solist i NRK2’s «Salmeboka minutt for minutt».

Anja Felbab har studert klaver ved Fakultet for musikk ved Universitetet i Beograd, og ved Universitetet i Stavanger hvor hun tok Master i utøvende musikk-pianist samt Postgraduate Diploma in Music Performance. Hun har bakgrunn som freelance pianist, distriktsmusiker og er pianist i «Duo Memento». Hun er aktiv som solist, har opptrådt på festivaler og er prisvinner av flere nasjonale og internasjonale konkurranser.

Duo Memento er en piano-klarinett duo som består av serbiske ekteparet Nino og Anja Felbab. De etablerte duo Memento i 2011 mens de fortsatt var mastergrad studenter innen musikk ved Universitetet i Stavanger og har spilt en rekke konserter rundt Norge og i utland siden. De spiller alt fra klassisk musikk og musikk inspirert av jazz og folketoner samt ulike opera arrangementer. De er opptatt av å tilnærme klassisk musikk til unge gjennom ulike barn og ungdom prosjekter og konserter. De er begge aktive som solister og er prisvinnere av flere nasjonale og internasjonale konkurranser og har opptrådt på festivaler hver i sin disiplin.