The Medium – Menotti

Lørdag 25. mai kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 90 min, ingen pause
PRIS: fra 170,- til 375,--
ARRANGØR: Operarogaland

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

The Medium – Menotti

OM FORESTILLINGEN

Vi mennesker lar oss alltid fengsle av det ukjente og det mystiske som utfordrer vår forståelse. I noen øyeblikk befinner vi oss i en gråsone mellom virkelighet og fantasi, der tvilen pirrer nysgjerrigheten. Har du noen gang endt opp i en uendelig YouTube-binge om høyere makter? Eller er din «guilty pleasure» å fordype deg i det paranormale, som for eksempel "Åndenes Makt"?

Hva om vi forteller deg at vår kommende opera er nettopp en forening av det mystiske og uforståelige - og i tillegg følger det med en hel haug med drama, slik som det seg hør og bør i operasjangeren!!

Gian Carlo Menotti utforsker grensene mellom det synlige og det usynlige, nettopp dette med virkelighet og fantasi. Handlingen sentrerer seg rundt Madame Flora, spilt av den lokale sangeren Marie Elise Herredsvela, som står overfor uforklarlige hendelser i sitt eget hjem. Når en seanse tar en uventet vending, blir publikum tatt med på en følelsesladet reise gjennom kjærlighet, tap og mysterier.

Glem Netflix og kast deg ut i et virkelig paranormalt eventyr med oss i Sandnes Kulturhus!

Kunstnerisk team:

Monica - Heloise Baldelli
Madame Flora (Baba) - Marie Elise Herredsvela
Ms. Noland - Karoline Gulbrandsen/Alvilde Margrethe Antonsen OR praktikant
Mr. Goubineau - Aksel Frisnes OR Praktikant
Ms. Goubineau - Oda Berg/Elise Brekke OR Praktikant
Toby Anders Jankov OR Praktikant

Orchestra: Insimul

Conductor: Omer Shteinhart
Stage Director: Clara-Sophie Freitag
Stage and costume designer: Magdalena Weber

Vocal coaches: Elizabeth Norberg-Schulz & Matthew Marriott
Répértiteur: Friederike Wildshütz, Kristian Evjen & Hans Petter Tangen
Light: Kristian Idar Thordal


Insimul
Insimul er en sinfonietta med base i Stavanger og består av en redusert orkesterbesetning. Insimul har som mål å tilby moderne musikk som utfordrer lytteren, gjerne i form av bestillingsverk fra noen av de mange spennende nye skandinaviske komponistene. Vi spiller også konserter med “moderne klassikere” skrevet av noen av de store komponistene fra de siste 140 årene. Det er også viktig for oss å tilby et rimelig konsertalternativ til barn og unge i regionen, noe vi gjør ved hjelp av spennende årlige barne- og familiekonserter. Vi består av profesjonelle musikere med tilknytning til Rogaland.