Woodstock – The ´69 Experience

Lørdag 25. mars kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 2 timer inkludert pause
PRIS: fra 345,- til 395,--
ARRANGØR: Soundshape

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Woodstock – The ´69 Experience

Vi ønsker deg velkommen tilbake til 1969 og verdens mest omtalte festival - WOODSTOCK 


Woodstock 1969 var festivalen som samlet nær en halv million mennesker. Festivalen levde virkelig opp til intensjonen om å fremme musikk - fred og kjærlighet.  Her møttes mennesker i alle aldre og fra fjern og nær. De kom for å se unge fremadstormende musikere som bl.a. den 22 år gamle Carlos Santana og den 25 år gamle Joe Cocker - som der fikk sitt store internasjonale gjennombrudd. De fikk også oppleve allerede etablerte store artister som Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who, Creedence Clearwater Revival m.fl.

Bli med på en hyllest til artistene - musikken - følelsen og stemningen fra Woodstockfestivalen i 1969.
Konserten vil være en tidsreise hvor publikum får oppleve noen av de musikalske høydepunktene fra den 3 dager lange legendariske festivalen. Her får du oppleve alt fra det sarte vise-pregede til rockens råe kraft.

ANMELDELSER FRA FACEBOOK:
«Fantastisk show med dyktige musikere Woodstock var før min tid - men de fikk meg til å føle at jeg var der - anbefales»
«Takk for fantastisk forestilling i Oslo konserthus! Et flott show med dyktige og entusiastiske artister»
«Gjengen gjorde en knalljobb på scenen! Fantastisk flinke musikere og vokalister. Formidlet musikken og stemningen på en levende måte. Og med stor spilleglede. Det vistes og hørtes. Takk for en flott musikkopplevelse!»
«Knallbra konsert på Lillestrøm i går kveld! En vegg av godlyd fra musikerne - og 5 herlige vokalister som til sammen nailer alt av Woodstock-stoff. Løp og kjøp alle som liker ekte live-musikk!»«Tok oss virkelig tilbake til ungdomstiden. Tusen takk for en kjempeflott opplevelse.»

Ensemble:
Hanne Boudreaux - Vokal
Hege Dragerengen - Vokal
Tom Pettersen - Vokal & Gitar
Øyvind Kristoffer Sæther - Vokal & Gitar
Bjørn Løkling - Bass
Ola Nordli Johansen - Perkusjon
Lars Tomas Midtskogen - Trommer
Rune Andersen - Keys
Helge André Solberg - Visuelle effekte

Youtubeopptaket nedenfor er fra Nøtterøy kulturhus, som er på turnélisten