Mari Boine

Torsdag 3. oktober kl. 19:30

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: Ca 75 min
PRIS: fra 580,- til 580,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Denne kvelden kan du kjøpe alkoholholdig drikke i baren i kulturhusets foajé og ta med deg glasset inn salen. Det er derfor 18 års aldersgrense på dette arrangementet.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Mari Boine

OM KONSERTEN

Legenden Mari Boine med nytt studioalbum!

Den ikoniske samiske artisten og aksjonisten Mari Boine er noe av det nærmeste man kommer en levende legende her til lands, og 3.oktober kommer hun tilbake til Sandnes kulturhus!

Mari Boine har lenge vært kjent som en grensesprengende musikalsk pionér, men de siste ukene tør vi påstå at enda flere har fått øynene opp for den sterke stemmen hun besitter – i forbindelse med hennes deltagelse på Hver gang vi møtes.

Boines tolkninger av de andre artistene har så langt fått mye fortjent oppmerksomhet, og flere terningkast 6 fra de store mediene. Det er første gangen en samisk artist er med på programmet

«Mari leverer en magisk, suggererende og nærmest hypnotisk versjon. For en urkraft hun besitter som artist og menneske! (...) Easy To Love», skrev Dagbladet.

Og VG skrev dette: «Mari Boine er derimot en av våre ledende musikalske alkymister, med en misunnelsesverdig kontroll.»

Når hun kommer til Sandnes kulturhus, har hun med seg et nytt studioalbum i bagasjen. Dette kommer ganske sikkert til å bli en minnerik kveld – ingenting er som å oppleve henne live!

Etter episoden av Hver gang vi møtes som ble vist 13. januar, sa Vamp-musikeren Odin Staveland: «Hvis du har lyst til å gå på en bra konsert, og du ser at Mari Boine spiller i byen, da må du gå. For det er fett, altså.»

Mari Boine webside