Rita Eriksen og Dag Vagle – Vinterlys

Fredag 13. desember kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: Ca 90 minutter
PRIS: fra 510,- til 545,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Denne kvelden kan du kjøpe alkoholholdig drikke i baren i kulturhusets foajé og ta med deg glasset inn salen. Det er derfor 18 års aldersgrense på dette arrangementet.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Rita Eriksen og Dag Vagle – Vinterlys

OM KONSERTEN

Ingen jul uten Vinterlys konserten i kulturhuset med Rita Eriksen og Dag Vagle. Sammen med noen av de ypperste musikerne i landet skaper de en nydelig førjulsstemning.

Stemmene til Rita og Dag nærmest smelter sammen til en høyere enhet enten det er på de nære og vare partiene eller der de får vist sin eksepsjonelle kraft og styrke. Konserten forrige gang var så gripende at det var flere i salen som ikke klarte å holde følelsene tilbake.

Dere får høre både kjente og kjære julesanger som f. Eks. O Helga Natt - på orginalspråket, Fransk og selvsagt «Askepottsangen» som er et soleklart høydepunkt i konserten. I tillegg vil dere få høre sanger som gir varme til sjelen og i denne kalde, fine vintertiden. 

Fjorårets overraskelse var da deler av koret Kornelius kom på scenen og bidro på høydepunkt etter høydepunkt. Vi er glade for å kunne bekrefte at det blir korister med på konserten også i år.

På veien er følgende besetning:

Rita Eriksen - vokal
Dag Vagle – vokal og gitar
Nikolai Storevik - fele og mandolin
Jon-Willy Rydningen - tangenter
Gjermund Silset - Kontrabass