Daniel Kvammen – Absolutt klining

Fredag 3. mai kl. 19:30

HVOR: Kinokino
VARIGHET: Ca 60 min
PRIS: fra 285,- til 385,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

18-ÅRS ALDERSGRENSE

På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Dørene inn til salen åpner 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Daniel Kvammen – Absolutt klining

OM KONSERTEN

Daniel Kvammen returnerer endelig til det akustiske formatet med en helt spesiell og intim konsertserie. Med seg har han 20 milioner streams og sine aller flotteste låter i akustisk form. 

Sjeldent har vel en musikalsk hjemkomst vært mer på sin plass. Kvammen har siden han brakdebuterte med sin helt særegne tilnærming til norsk visepop i 2015 blitt kjent for sitt mange sjangermessige krumspring og stadig ekspanderende popsound.

Høsten 2023 returnerer han til det akustiske formatet med samleplata «Absolutt klining».Geilos store sønn har aldri vært kjent for å gjøre noe halvveis og han sparer virkelig ikke på kruttet denne gangen. Med seg på platen han har noen av Norges fineste musikere og selveste Kringkastingsorkesteret. Og viktigst av alt: Et sett med kjente og kjære låter som vitner om en artist som har blitt ekte folkekjær siden debuten for syv år siden.

Mer om Daniel Kvammen