Swing’it!

Lørdag 4. mars 2023 kl. 19:30

HVOR: Sal 1 - KINOKINO
VARIGHET: 90 min pluss pause. 18 års aldersgrense.
PRIS: fra 345,- til 405,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

Swing’it!

Kjære tidsreisende og danseløver – Velkommen til konsert med Swing’it

Swing'it tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. Musikken tar sin inspirasjon i Great Gatsbys ekstravagante fester, forbudstidens ulovlige speakeasies og hot jazz fra jazzens opprinnelse og presenteres med masse energi, humor og et underholdende show som trekker en linje fra det gamle 20-tallet til det nye.

Bandet som har spilt hundrevis av konserter over hele Europa og USA har virkelig vist verden hva de har å by på med show på alt fra paradekonserter under Mardi Gras i New Orleans, konsert for 5000 mennesker under jazzfestivalen i Edinburgh, intimkonsert på milliardæryacht i Ibiza, utsolgte konserter på Caveau de la Huchette i Paris (jazzklubben fra La la Land) samt oppvarmingskonserter for blant annet Sigrid og A-ha på de mest anerkjente jazzfestivalene i Norge. Bandet slapp sitt første album "The Story of Storyville" i mars 2022, et konseptalbum med originale låter som forteller en sammenhengende historie om en reise til New Orleans på starten av det tjuende århundre. Plata går innom en rekke ulike stilarter fra tidsperioden, blant annet dixieland, stride piano, swing, storband og kalypso og tar med publikum på en tidsreise til jazzens opprinnelse.

Det er bare å ta på seg dress og kjole og gjør dere klare for en saftig dose med gladjazz!


18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Mindreårige tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskontrakt her. Vergekontrakt og gyldig legitimasjon medtas på konserten.