Skamskutt

Lørdag 25. november kl. 19:30

HVOR: Kinokino
VARIGHET: Ca 90 min
PRIS: fra 170,- til 345,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Dørene inn til salen åpner 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Skamskutt

OM KONSERTEN

Skamskutt er et rock/ blues / countryrock band, som består av Oddvar "SOL " Solheim på gitar, Bright Owe Ognedal gitar/ vokal, Ivan Storm Juliussen på bass. Torstein Kyllevik på trommer og Arvid Tjelta på vokal.

Mange kjenner Oddvar fra band som Little by Little, Hard Luck Blues, Reidar Larsen og Rita Eriksen. Han regnes som en av de dyktigste bluesgitarister vi har. Bright Owe Ognedal er kjent fra spillejobber både som soloartist og fra div.band. Han har blant annet spilt inn plate i Nashville med bandet til Waylon Jennings, Waymore´s Outlaws. Han også bidratt på låter med Jamie Whiting, bassiten til Willie Nelson.

Ivan Storm Juliussen på bass er for mange kjent som en utrolig dyktig maler + mange har sett han i NRK- serien "Kongen og Cowboyen" i tillegg er han en meget dyktig bassist. Han har siden første verdenskrig spilt bass med flere dyktige musikere og band. Blant annet Busserulls.

Torstein Kyllevik har lang fartstid bak trommene og medvirker i band som Banden, Lasse Berheim Band, Cafe Gentlemen og Arma og Bein.

Til slutt er det den ny-inskutte vokalisten i Skamskutt, Arvid Tjelta. Han bidrar mer på den rocka siden av Skamskutt og har lang erfaring på scenen med bandet Sublime Eyes.

Så her fyres det av fra alle kanoner, spares ingen krutt og kanskje noen må gå planken. Velkommen til en helaften med rock, blues og country!

OPPLEV MER: ÅPNING AV UTSTILLING

Før konserten kan du få med deg Utstillingsåpning av Storm Juliussen. Utstillingsåpning er kl 18:00 i Kinokino kunstsal. Mer informasjon