Herman´s Hermits – Ny turné i Norge

Søndag 19. februar kl. 19:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: ca 2 timer
PRIS: fra 405,- til 445,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Herman´s Hermits – Ny turné i Norge

60 tallet ble dominert av britiske band; Tre av dem ble svært store i USA - The Beatles - The Rolling Stones og ......Herman’s Hermits

Et godt sitat fra de glade 60-årene og «the british invasion» kom fra Rolling Stones manager Andrew Loog Oldham: Da Beatles så seg bakover, var det ikke Rolling Stones de så, men Herman’s Hermits.

Herman's Hermits ble en av de mest vellykkede gruppene over hele verden på 60 tallet. Fra begynnelsen i Manchester, England, den 1. april 1964, har bandet hatt over 23 hitsingler, 10 hitalbum, 3 store filmer og utallige tv-serier og konsertturer over hele verden – og pr i dag har de totalt platesalg på over 75 millioner. 

Av kjente hitlåter kan vi nevne No Milk Today, I'm into Something Good og Mrs Brown You've Got a Lovely Daughter.

Siden 1971 og Peter Noones avgang for å starte en solokarriere i underholdningsbransjen, har gruppa bare fortsatt. Opprinnelig medlem Barry (Bean) Whitwam har styrt bandet til å bli et hardtarbeidende turneband, og de holder fortsatt gjennomsnittlig mer enn 200 konserter pr år.

Turneene tar dem til Tyskland, Belgia, Holland, Skandinavia, USA, Canada, Australia og New Zealand regelmessig, og selvfølgelig i England , der de fremdeles nyter stor suksess..

The Golden Oldies utgjør fortsatt en stor del av showet deres - mye til glede for fansen, som ikke kan motstå å synge sammen med Mr. Brown you’ve got a lovely daughter, Silhouettes, Dandy, Henry VIII og selvsagt No milk today. Og mange, mange fler.

Fra 60 tallet, gjennom syttitallet, åttitallet, nittitallet og inn i det 21. århundre er Hermans Hermits fortsatt "Into something good". I 2023 er det klart for deres 58 års jubileum

Bandet i dag består av:
Barry Whitwam (originalmedlem), Jamie Thurston, John Summerton, Tony Hancox

https://hermanshermits.co.uk/