Darling West

Fredag 12. april kl. 19:30

HVOR: Kinokino
VARIGHET: TBA
PRIS: fra 275,- til 395,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

PRAKTISK INFORMASJON

18-ÅRS ALDERSGRENSE

På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Dørene inn til salen åpner 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Darling West

De som har sett bandet før vet at man kan forvente seg musikalitet fra øverste hylle, som man blant annet så da de åpnet selveste Øyafestivalen i 2023. De som er på førstereis inn i Darling West sin verden, kan se fram til gitarfinesser, strøkne vokalharmonier og feelgood-stemning.

Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av ørkenblues – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers.

Darling West gav i 2023 ut sitt femte studioalbum – Cosmos - og som om ikke det var nok, spilte de inn og slapp et julealbum også - Lights - basert på den smått legendariske NRK-konserten fra jula 2022.

SAGT OM COSMOS:

  • Dagbladet: 5/6 «Et popmonster er født!»
  • Musikknyheter: 10/10 «Tusen takk, kjære Mari, Tor, Christer, Thomas og alle små og store medhjelpere på Cosmos! Dette var 37 minutter med pur nytelse fra start til slutt». 
  • Klassekampen 5/6 «Uansett om man kaller dette vestkyst-pop eller americana, er det både norsk og skandinavisk. Det er fjerne ekko av både ABBA og The Cardigans her – og for den saks skyld Fleetwood Mac
  • GAFFA (Sverige): «Futuristisk 70-tals americana» 
  • iTromsø: «Like mye Taylor Swift som Fleetwood Mac»

MUSIKKVIDEO: