Signe Marie Rustad

Fredag 16. februar kl. 19:30

HVOR: Kinokino
PRIS: fra 220,- til 375,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

18-ÅRS ALDERSGRENSE

På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Dørene inn til salen åpner 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Signe Marie Rustad

OM KONSERTEN

«Hello It’s Me» synger Signe Marie Rustad med sin varme og uttrykksfulle stemme. Og med det var Spellemann-vinneren tilbake, knappe tre år etter suksessen When Words Flew Freely. Tekstlinjen er plukket fra låta som bærer samme navn, første singel fra Rustads fjerde album, Particles of Faith, som kom i februar 2023. Med de poetiske tekstene og lyriske vendingene hun er kjent for, er Rustads nye album en naturlig videreføring av den moderne klassikeren When Words Flew Freely. Samtidig er det noe helt nytt. 

Rustad har vært en kritikerrost plateartist siden starten, men med When Words Flew Freely smalt det virkelig. Anmelderne trillet femmere og seksere og plata havnet på flere årsbeste-lister. Lindmo ble besøkt, Rustad ble booket til Øyafestivalen og hun mottok en Spellemannpris for beste tekstforfatter.  

Også den nyeste plata Particles og Faith har blitt hyllet av samstemte kritikere. Albumet er naturlig forankret i en tidløs singer-songwriter-tradisjon, med nikk til pionerer som Joni Mitchell og Carole King, men har også tydelige innslag av andre inspirasjonskilder innenfor blant annet Americana- og Country-sjangeren. Låtene på albumet er snapshots fra et liv og “particles of faith” henspiller på å beholde troen på livet, seg selv, kjærligheten, menneskene rundt seg og verden i seg selv.


Se Signe Marie Rustad på Nrk Scenen

Anmeldelse I Dagbladet: Signe Marie Rustad - «Particles of Faith» Ny fulltreffer!