Mens vi venter på no´ godt – Linn Skåber og Ine Jansen

Lørdag 3. juni kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 75 min, ingen pause. 18-ÅRS ALDERSGRENSE
PRIS: fra 480,- til 550,--
ARRANGØR: Standup Norge AS

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Denne kvelden kan du kjøpe alkoholholdig drikke i baren i kulturhusets foajé og ta med deg glasset inn salen. Det er derfor 18 års aldersgrense på dette arrangementet.

Arrangementet starter presis. Foajé og Kultuhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

 

Mens vi venter på no´ godt – Linn Skåber og Ine Jansen

Nationaltheatret og All Things Live presenterer stolt:
«MENS VI VENTER PÅ NO´ GODT»
Med Linn Skåber og Ine Jansen
Regi: Catrine Telle

En nyskrevet eksistensiell komedie med Linn Skåber og Ine Jansen.

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn ville spille Samuel Becketts klassiker «Mens vi venter på Godot», men Ine var mer usikker: To menn med bowlerhatter som venter på noe som ikke kommer, liksom? De gikk til teatersjefens kontor. Så viser det seg at kvinner rett og slett ikke kan spille «Mens vi venter på Godot». Det har Samuel Beckett bestemt.
Hvorfor? Har ikke kvinner eksistensielle kriser? Eller dødsangst? Kan ikke også kvinner kjenne på følelsen av å være på et slags venteværelse, før livet virkelig begynner? Opplever de ikke absurdismen i dagliglivet?
Eller er det noe med prostata?

En av gutta i «Mens vi venter på Godot» driver og tisser hele tiden. Men det kunne Linn og Ine fiksa med litt blærekatarr. Så Linn skrev et nytt stykke. Om to kvinner midt i livet og den snikende følelsen av at det kanskje ikke varer evig. Det er noe med ungene som nesten har flyttet hjemmefra og ikke ringer. Og så handler det om religion, hund, feminisme, mobildekning – og litt om politisk ukorrekthet.

Catrine Telle setter det hele i scene. Emilie Christensen og Ingeborg Mohn i bandet No. 4 har komponert musikken. «Mens vi venter på no’ godt» er en fortelling om livet som raser av gårde, om tiden som kan være lang og kort og om alt som forandrer seg, til og med Bristol.


«En lekende teaterstund klonet med den fornøyelige kunsten å holde kjedsomheten på en armlengdes avstand»
Dagsavisen


18-ÅRS ALDERSGRENSE.

Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke  adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.