Boblershow

Onsdag 9. oktober kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 2 timer inkludert pause
PRIS: fra 565,- til 565,--
ARRANGØR: Dora Thorhallsdottir

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Denne kvelden kan du kjøpe alkoholholdig drikke i baren i kulturhusets foajé og ta med deg glasset inn salen. Det er derfor 18 års aldersgrense på dette arrangementet.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Boblershow

OM SHOWET

Er du klar for en skikkelig feel-good kveld?
La oss beruse deg!

Denne forestillingen er en salig blanding av standup, sang, dans, foredrag og gode historier. Det blir rett og slett fest, fjas, alvor, og ikke minst nyttige læring!

Vi vil komme med konkrete tips om hvordan du kan få det bedre med deg selv og hvordan få mer glede i livet. Søstrene Thorhallsdottir deler interessante og morsomme historier og Tore Petterson kommer til å synge og fortelle nært og personlig om sine dyrekjøpte erfaringer i livet. Temaer i standup-delen blir om forskjellen mellom den kvinske og mannske ordboka, og hvordan vi knoter og roter i våre relasjoner. Vi lover at du kommer til å bli rørt, inspirert og ikke minst le -masse! Ønsker du at det bobler og bruser litt mer i blodet ditt? Da er du så hjertelig velkommen på Boblershow!

Dora Thorhallsdottir
(50)
Standup-komiker med tre soloforestillinger bak seg, den siste, "Overganger" ble spilt over hele landet i 2,5 år. Hun er også forfatter, etterspurt foredragsholder (om relasjoner), EQ-terapeut, samt styreleder og grunnlegger av EQ Institute. I tillegg til å være programleder i podcastene Relasjonspodden og Hetebølgen (om overgangsalderen).

Bjørg Thorhallsdottir
(49)
Populær kunstner med en haug av separatutstillinger de siste 20 årene, gründer, hun kom på andre plass i Farmen 2024 og er skaperen av Hjertefred. Bjørg har også illustrert og skrevet mange bøker, den nyeste er heter "Bjørgs Glede og Fryd". Hun står også bak Lykkebobler (cava) og Gintastic (gin). Og ikke minst: Destinasjon Glede (et års kursløp for å få mer glede i livet).

Tore Petterson
(45)
Kanskje mest kjent som tv-titter på Nrk`s SOFA, som bonde i første Farmen Kjendis på tv2, eller som dansedommer i fem sesonger på Skal vi Danse. Han har også en lang karriere bak seg som jazzsanger og 16 år på scenen som komiker.Tore er også EQ-terapeut, og har de siste 8 årene reist land og strand rundt som en svært ettertraktet foredragsholder.