June Kommune – Norges stasminister

Fredag 25. oktober kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 75 min, ingen pause
PRIS: fra 450,- til 550,--
ARRANGØR: Kvammen og Sægrov Produksjoner AS

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

June Kommune – Norges stasminister

OM SHOWET

June Kommune hadde premiere på sitt første solo-show høsten 2021. For en fest det ble. Kritikere og publikum jublet. June Kommune strålte. Dette var stas.

Og nettopp stas har vist seg å være et viktig stikkord for June Kommune. Etter showet fikk June Kommune en strøm av henvendelser: «Lise Hansen på biblioteket skal slutte etter 40 år i tjenesten – kan June Kommune komme og kaste glans over avslutningen?» eller «Den sprudlende Arkivgjengen på muséet skal feire med bobler – kan June Kommune komme og sette i gang festen?»

Og som det JA-mennesket June Kommune er, er det ikke vanskelig å gjette svaret. Der det er en fest har June Kommunen bidratt med pomp, prakt, bevingende ord, humør, flagg, farger og glede. Så massivt har det vært at June en dag måtte ta innover seg at hennes nye rollen June Kommune er blitt Norges Stasminister.

June Kommune har omfavnet og videreutviklet rollen til perfeksjon og er nå klar for å invitere befolkningen inn i sin nye verden av gledesytringer.

Det er bursdag, jul, nyttårsfeiring og 17. mai på en gang, når June Kommune inviterer på scenefest med sin splitter nye forestilling. Finn fram finstasen, kjøp billett og gled deg til scenefest.

June Kommune: Norges Stasminister hadde premiere i Stavanger 6. mars 2024. Stavanger Aftenblads anmelder trillet 5 og var sprudlende begeistret. Han skrev blant mye annet: «Jan Rune Holdhus i toppform» «Høydepunktene kommer tett» «Det er imponerende» «jeg lo så tårene trillet» «Jeg ler ennå mens jeg skriver».