Ladies Night – Humorgalla

Fredag 8. mars kl. 18:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: Ca 1 time og 15 min
PRIS: fra 475,- til 595,--
ARRANGØR: Mikrofonen Event AS

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Denne kvelden kan du kjøpe alkoholholdig drikke i baren i kulturhusets foajé og ta med deg glasset inn salen. Det er derfor 18 års aldersgrense på dette arrangementet

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

 

Ladies Night – Humorgalla

OM SHOWET

Humorgallaen Ladies Night inntar Sandnes kulturhus 8. mars. Sikre deg med billetter nå!

Etter stor suksess rundt i landet så kommer endelig humorgallaen Ladies Night til Sandnes med en knallsterkt lineup. På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme.

På scenen står: Kristian Valen, Pernille Haaland, Ahmed Mamow, Silje Eriksen og Lisa Longfjeld. Dette er komikere med unike stiler og personligheter som lover å levere humor i verdensklasse.

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å være en del av Ladies Night - en humorgalla som vil spre glede og topp underholdning til alle som er til stede. Gjør kvelden komplett å ta med deg familie, venner og kollegaer. Her blir det noe for alle!