Klossmajor

Fredag 31. mars kl. 19:30

HVOR: Kinokino
VARIGHET: Ca 1 time. 18 ÅRS ALDERSGRENSE!
PRIS: fra 275,- til 375,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON KINOKINO

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1.etg åpner 1 time før arrangementstart.

Ved arrangement i Sal1 åpner dørene inn til salen 1 time før start. I sal1 er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Klossmajor

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene og slapp debutalbumet «Ordner seg for snille jenter» på Drabant Music til gode anmeldelser i April.

De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. Vokalistene har med seg musikerne og medprodusentene (Håvard Ersland, Martin Morland, Olav Andreas Abildgaard) og digge korder møter bass og trommer i et eget varmt sound. Det skinner gjennom at dette er en vennegjeng som har spilt sammen lenge.

Låtene er skrevet av Karoline Karlsen og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og prestasjon fester låtene seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå. Bli med på musikalsk hjemmefest - alle er invitert!

Deres andre album ALT JEG IKKE HAR er ute i verden nå!! Dedikert til alle med litt dårlig råd, litt dårlig tid og litt lite plass i et litt lite liv

Solid håndverk fra Klossmajor - Trekløveret leverer et album hvor velbrukte grep vris om til noe nytt. (...)Trioen kan sies å være en del av en gjeng yngre norske artister som pusher både sjangergrenser og forventninger. Sammen med grupper som Fieh og Tigerstate, tar de velkjente grep og vrir dem om til noe nytt og friskt. En smeltedigel av jazz, soul, funk og hiphop, blandet sammen til fengende popmusikk.

Lytter man nøye, er arrangementene langt fra så enkle som de kan virke ved første lytt, godt hjulpet av et team dyktige musikere. Andre låt ut, «Diamanter», øker energinivået med spretne rytmer badet i åttitallsestetikk. Teksten tar tak i usikkerhet og kommunikasjon på poetisk vis med linjer som «J?g sier nei for tjueåttende gang / men ser du her hva jeg skriver i sand?» (...) 
Les hele artikkelen i Aftenposten.no

Klossmajor på Youtube

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering i salen.