Klossmajor

Fredag 31. mars kl. 19:30

HVOR: Sal 1 - KINOKINO
VARIGHET: Ca 1 time. 18 ÅRS ALDERSGRENSE!
PRIS: fra 275,- til 375,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

Klossmajor

Klossmajor slapp endelig debutalbumet «Ordner seg for snille jenter» til gode anmeldelser i April. Utover høsten slippes det nye singler før neste album slippes våren 2023.

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene. De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. Vokalistene har med seg musikerne og medprodusentene (Håvard Ersland, Martin Morland, Olav Andreas Abildgaard) og digge korder møter bass og trommer i et eget varmt sound. Det skinner gjennom at dette er en vennegjeng som har spilt sammen lenge.

Låtene er skrevet av Karoline Karlsen og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og prestasjon fester låtene seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå. Bli med på musikalsk hjemmefest - alle er invitert!

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Mindreårige tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskontrakt her. Vergekontrakt og gyldig legitimasjon medtas på konserten.