Frilanskontor – Introduksjonskurs til Excel og budsjettering

Mandag 24. oktober kl. 10:00

HVOR: Tou
VARIGHET: Ca 6 timer. Lunsj inkludert - Fribillett hentes ut via Tou sin webside

ARRANGØR: REGIONAL ARENA FOR SAMTIDSDANS

Frilanskontor – Introduksjonskurs til Excel og budsjettering

Frilanskontor på Tou i Stavanger
RAS i samarbeid med Skuda - skuespiller og danseralliansen arrangerer Introduksjonskurs til Excel og budsjettering.

Kurset er en a-b-c-innføring i EXCEL, som er strukturert rundt den praktiske oppgaven å utarbeide et lekkert produksjonsbudsjett basert på en kunstnerisk ide og med utgangspunkt i Kulturrådets budsjett mal. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall. Hele kurset tar inngang fra et kunstnerperspektiv. Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett - og økonomiforståelse for prosjekter som kan konkret brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter.

OBS! Arrangementet skal være på Tou i Stavanger. https://www.touofficial.com/program/?id=13327


Kursholder: Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ESAC i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet i over ti år med scenekunstproduksjoner, for et internasjonalt marked. Selv sier han, at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt tallene som blir til kunst.

Tidsperiode: 10:00 – 16.00
Bindende påmelding via link.  Lunsj er inkludert.

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere:
«Jeg kjente en mestringsfølelse etter dagene, og budsjett var plutselig noe jeg kunne forholde meg til. Bare det å lære et budsjettoppsett var nytt for meg. Det var intensive dager der kursholder stilte krav på en vennlig og trygg måte og alle spørsmål fikk plass. Jeg kjente mestring fra å sitte helt blank første timen, til at vi kunne lage et oppsett, mikse og trikse to regneark, og gjennomføre oppgaver i å oppsøke ulike steder å søke penger. Kursholder delte alt av tanker, hvordan det helt konkret bør se ut, hvordan skaffe penger, andre steder man kan søke hos for å finansiere et fullt budsjett.»
Kurset arrangeres i samarbeid med Skuda – skuespiller og danseralliansen.