Filosofikafé – Tema: Tid

Torsdag 23. februar kl. 18:30

HVOR: Kafe - KINOKINO
VARIGHET: Ca 1 time
PRIS: fra 120,- til 170,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON KINOKINO

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Ved arrangement i Sal1 åpner dørene inn til salen 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Filosofikafé – Tema: Tid

Filosofikafé på Kinokino
Vi starter opp filosofikafé og inviterer til to arrangement i løpet av våren.

På Kinokino sin filosofikafé får du muligheten til å reflektere over livets små og store spørsmål i fellesskap med andre. Sammen utforsker vi ulike filosofiske tema med utgangspunkt i myter og fortellinger. Litteraturen fungerer som en inngang til å utforske egne og andres perspektiver knyttet til etiske og moralske dilemmaer i hverdagen, og til livets store eksistensielle spørsmål.

Tema: Tid
Vi sier ofte at tid flyr og at vi ikke har tid. Noen ganger sier vi at tiden står stille. Er tid noe vi har eller noe vi lever i? Er den håndfast og målbar, eller skifter tid med vår opplevelse av den? Finnes det flere former for tid? Hva er egentlig tid?

Tiden som forsvinner, hvor blir den av? Og tiden som kommer, hvor har den vært? Bli med å undersøke tiden som fenomen blant andre undrende på KinoKino i Sandnes. 

Medvirkende er filosof Ingunaya Myhre Larsen og fortellerkunstner Marianne Stenerud som sammen oppfordrer til undring, nysgjerrighet og refleksjon.
Arrangementfoto: Asbjørn Goa / Sølvberget.


Kafeen er åpen og du kan også nyte noe godt i glasset eller koppen.