UTSTILLING – Elevarbeid, Sandnes kulturskole

Onsdag 3. april kl. 18:00 - Søndag 7. april kl. 17:00

HVOR: Kinokino

ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

ÅPNINGSTIDER KUNSTSAL

TORSDAG: 16.00 – 20.00
LØRDAG: 11.00 – 16.00
SØNDAG: 13.00 – 17.00

UTSTILLINGENE HAR GRATIS ENTRÉ!

Skoleklasser og andre grupper er hjertelig velkommen. Vi gjør oppmerksom på at omvisning må bestilles spesielt.

Kontakt: Karin Sunderø, mobil 922 54 005
E-post: karin.sundero@sandnes-kulturhus.no

Med ønske om gode kunstopplevelser

UTSTILLING – Elevarbeid, Sandnes kulturskole

OM UTSTILLINGEN

Åpning ved rektor Toril Munthe-Kaas. Musikalsk innslag ved elever fra kulturskolen.

Sandnes kulturskole er 60 år i 2024, og vi feirer jubileet med å invitere kunstelevene til å ha utstilling i Kinokino kunstsal! Utstillingen vil vise arbeid av rundt 120 elever, inspirert av Magnhild Kennedys «Damselfrau», som vises i kunstsalen nå.

Magnhild Kennedy er født i Norge, men har bodd lenge i London. Kunstneren er inspirert av film og popkultur og maskene hennes er brukt av en rekke kjente artister. De er også vist i ledende mote- og designmagasiner internasjonalt. 

«Damselfrau» viser video og håndlagede masker, laget av et vell ulike materialer; perler, blonder, pompong-er, små, støpte figurer etc. Alle er ulike, fantasien har hatt fritt spillerom. Å vandre rundt i utstillingen er som å møte på en rekke ulike mennesker; Noen strålende utadvendte, noen har samlet seg i grupper, andre er litt mer ensomme, introverte. Så her er det mye elevene skal la seg inspirere av.

Kulturskolen besøker Kinokino allerede i uke 5. De får omvisning i utstillingen og blir gitt anledning til å ha verksted mellom de fantastiske maskene. Siden skal de bearbeide inntrykkene sine i verkstedet på kulturskolen, hvor de får jobbe med mange ulike materialer.

Vi gleder oss til å stille arbeidene deres ut hos oss og ønsker lærere og elever lykke til i arbeidet fram mot utstilling!

Utstillingen er åpen for alle.