Snart utsolgt

Thomas Seltzer – Kunstig intelligens

Torsdag 18. april kl. 19:30

HVOR: Kinokino
VARIGHET: Ca 60 min
PRIS: fra 275,- til 395,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

18-ÅRS ALDERSGRENSE

På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Dørene inn til salen åpner 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Thomas Seltzer – Kunstig intelligens

Godartet gigahjerne eller destruktiv dødstjerne. Verden står nå midt oppe i det som antagelig er den største teknologisk revolusjonen noensinne: Kunstig Intelligens.

Oppdag den spennende - og skremmende - verden av kunstig intelligens og utforsk både mulighetene og truslene den utgjør for menneskeheten gjennom et engasjerende og humoristisk foredrag med Thomas Seltzer. Den prisbelønte og folkekjære formidleren tar oss med på en tankevekkende reise, der han utforsker de potensielle konsekvensene av kunstig intelligens på samfunn, hverdag, arbeidsplasser og hva det vil si å være et menneske.

I dette foredraget vil du lære om denne teknologien og hvordan den kan forbedre men også true våre liv, og hvilke scenarier som kan oppstå nå som maskinene blir smartere enn oss.

Med sitt velkjente glimt i øyet men også en alvorspregete «no bullshit!»-tilnærming vil Thomas også dele ideer om hvordan vi som enkeltindivider og som samfunn kan møte denne altomfattende teknologien og den bekmørke ideologien den er grunnlagt på.