RAS – MoonMade Produksjoner, Fabelaktig

Torsdag 2. november kl. 17:30

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: Ca 50 min
PRIS: fra 75,- til 250,--
ARRANGØR: REGIONAL ARENA FOR SAMTIDSDANS

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

RAS – MoonMade Produksjoner, Fabelaktig

OM FORESTILLINGEN

Passer for barn i alderen 3 til 11 år.

I forestillingen Fabelaktig blir vi med fabeldyret som er på let etter svar på spørsmålene: hvem er jeg og hvor kommer jeg fra? På veien møter hun på andre rare, skumle og morsomme skapninger og oppdager etter hvert flere nye sider ved seg selv. 

Det dukker også opp nye spørsmål i disse møtene: Kan man fly uten vinger? Er det farlig å være redd? Hva er svaret på det grønne mysteriet? Kan man rocke med halen? Gjennom et sanselig og lekent univers, fremmes undring og refleksjon rundt identitet og hvordan vi formes av våre omgivelser og hverandre.

Forestillingen fremføres av dansekunstner Ine Terese Hogstad, artist Hanne Vatnøy (HAVA) og sirkusartist Annie Thorkildsen.

Konsept og idé: MoonMade Produksjoner
Koreograf og danser: Ine Terese Hogstad
Komponist og musiker: Hanne Vatnøy (HAVA)
Sirkusartist i contortion og aerial hoop + silke: Annie Thorkildsen
Kostymedesign: Natalie Seifert Eliassen, i samarbeid med Hogstad
Scenografi: Ine Terese Hogstad
Lysdesign: Randiane Sandboe
Makeup: Jessica Ådland
Foto: Øystein Haara
Støttet av: Kulturrådet/ FFUK/ Bergen kommune/ Nopa/ Spenn.no/ Bergen Dansesenter/ Prana Pole/ Syv Mil AS/ Cornerteateret/ Proscen/ RAS / Stavanger Kammermusikkfestivalen
Varighet: ca 50 min, ingen pause