RAS – Molitrix – Talk About it!

Fredag 20. mai kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 1 time, ingen pause
PRIS: fra 150,- til 250,--
ARRANGØR: RAS

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

RAS – Molitrix – Talk About it!

Premiere på RAS fredag 20. mai kl.19.00, spilles også lørdag 21. mai kl.19.00.

Talk about it! er en forestilling som kommenterer og reflekterer måten vi bruker sosiale medier på, og som undersøker hva det er som setter i gang ytringer i sosiale medier. I kontrast til det undersøker vi hva det er som gjør at folk stiller opp fysisk med sine kropper, og demonstrerer for eller mot en sak. Vi undersøker dette i lys av drivkraft som igangsetter, og er interessert i å finne ut av hva det er som får oss til å ytre oss i det offentlige rom uten å nødvendigvis ta konsekvensene av det. 

Forestillingen tar i bruk digital teknologi, i form av enkle sensorer som vi bruker i vår hverdag. Vi er interessert i det menneskelige aspektet ved digital teknologi, og sårbarheten i møtet mellom menneske og teknologi.

Tittelen på prosjektet, Snakk om det! Peker på betydningen av dialog som virkemiddel, og mulig konfliktløsning. Talk about it! vil ha fokus på hvordan lyd og kropp gjensidig påvirker hverandre for å si noe om tema som dialog, lytting, kommunikasjon, tid, makt, handling og valg.

Visninger på Speilet/Tou torsdag 5. mai kl.13.00 og kl.18.00

Co-produsert av RAS

Støttet av:
Tou Scene, DansiS, Kulturrådet, Fond for utøvende kunstnere, Rogaland Fylkeskommune, Sandnes kommune, Stavanger kommune.

Produksjon: Molitrix Scenekunst
Produsent/Koreograf: Linda Birkedal
Komponist/musiker: John Derek Bishop
Medskapende dansere: Nina Wollny, Rina Rosenqvist, Ane Iselin Brogeland
Lysdesign: Tobias Leira
Kunstnerisk samtalepartner: Kenneth Varpe
Teknologi og koding: Servando Barreiro
Markedsføring/sosiale medier: Thomas Voll

Foto: Minna Suojoki

Kveldens program kan du se her

http://www.molitrixscenekunst.com/

RAS - Youtube

RAS - Instagram

RAS - Facebook