RAS – Langgård/Myhr, Banger

Onsdag 7. februar kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 70 min, Forestillingen foregår på scenen i stor sal
PRIS: fra 75,- til 250,--
ARRANGØR: REGIONAL ARENA FOR SAMTIDSDANS

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

RAS – Langgård/Myhr, Banger

OM FORESTILLINGEN

BANGER er en time i kroppens og popens vold. En sanselig og fysisk pop-poetisk happy hour som vil strekke tida, holde fast øyeblikket, og nyte det å være sammen. 

DONT FORGET THE SONGS THAT MADE YOU SMILE… AND THE SONGS THAT SAVED YOUR LIFE   - Rubber Ring, The Smiths

En poplåt kan ikke forandre verden. Ikke engang livssituasjonen din. Alt er det samme. Likevel er alt annerledes. Hvor lite skal til for at noe kan forandre seg?

Ingvild Langgård er komponist og Magnus Myhr er koreograf. De møttes første gang på Myhrs HEARTFELT (2020) og Langgård/Beckers SKELETON WOMAN (2020). Nå vil to mollstemte sjeler forsøke å stemme, lytte og danse seg og publikum inn i en slags felles dur. BANGER er deres første samarbeidsprosjekt. Magnus vil at det skal ligne på Bruce Springsteens «Tougher than the rest», mens Ingvild vil det skal være mer som Kate Bushs «Waking the witch».

Idé, Produksjon: Langgård/Myhr
Komposisjon: Ingvild Langgård
Koreografi: Magnus Myhr
Kostyme: Signe Becker
Lys: Elisabeth Kjeldahl Nilsson
Dramaturg: Melanie Fieldseth
Medskapende Utøvere: Terje Tjøme Mossige, Sigrid Hirsch Kopperdal, Martin Langlie, Øyvind Røsrud, Ingvild Langgård og Magnus Myhr
Lydteknikk: Kyrre Laastad
Lysteknikk: Arne Lindberget
Søm: Molly Raak
Promofoto: Martin Langlie

Co-Produksjon: Black Box teater, Oslo og Studio ALTA, Praha, RAS -regional arena for samtidsdans, Sandnes, Rosendal Teater, Trondheim

Støttet Av: Norsk Kulturråd, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere og Bergersenstiftelsen  

https://www.ingvildlanggard.com/ 

https://magnusmyhr.no/