Utsolgt

RAS – Jonathan Ibsen & Fredrik Petrov, Panser

Søndag 19. mars kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 1 time, ingen pause
PRIS: fra 150,- til 250,--
ARRANGØR: REGIONAL ARENA FOR SAMTIDSDANS

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

RAS – Jonathan Ibsen & Fredrik Petrov, Panser

PREMIERE PÅ RAS!

Panser er en sammenkomst og kollisjon mellom fire skeive dansekunstnere. Forestillingen går til angrep på den heterofile mannen som markant eksemplarisk og hvordan han avgrenser og dikterer våre spillerom som individer. Han er alltid å anse som vaterpass og måleinstrument for vår skeivhet.

Publikum inviteres inn i et ulmende trykk. De befinner seg i et betent terreng der vi forsøker å skrelle av oss skam og moral. Kan vi med dette temperamentet konfrontere publikum med deres egne forventninger til mannsfiguren?

Vi søker hverken forståelse eller aksept, på samme måte som vi ikke vil behage eller tilfredsstille. Publikum slipper inn i et territorium vi har gjort krav på, der våre kropper ikke er underlagt en fremmedgjørende og restriktiv logikk.

Konsept og koreografi: Jonathan Ibsen, Fredrik Petrov
Utøvere: Even Eileraas, Tormod Skår Midtbø, Jonathan Ibsen, Fredrik Petrov
Lysdesign: Karl Oskar Sørdal
Musikk: Fredrik Petrov
Co-produsert av: RAS, TOU, Black Box Teater 
Støttet av: Norsk Kulturråd - Fri scenekunst dans og komposisjon og produksjon av musikk, FFUK, Fritt Ord, Unge Viken Teater, HIMHERANDIT