RAS – Jonathan Ibsen & Fredrik Petrov, Panser

Søndag 19. mars kl. 19:00

HVOR: Liten Sal - Kulturhuset
VARIGHET: 1 time, ingen pause
PRIS: fra 150,- til 250,--
ARRANGØR: REGIONAL ARENA FOR SAMTIDSDANS

Kjøp billett

Praktisk informasjon

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajè åpner 1 time før arrangementet. Mer praktisk informasjon finner du her

RAS – Jonathan Ibsen & Fredrik Petrov, Panser

PREMIERE PÅ RAS!

Panser er en sammenkomst og kollisjon mellom fire skeive dansekunstnere. Forestillingen går til angrep på den heterofile mannen som markant eksemplarisk og hvordan han avgrenser og dikterer våre spillerom som individer. Han er alltid å anse som vaterpass og måleinstrument for vår skeivhet.

Publikum inviteres inn i et ulmende trykk. De befinner seg i et betent terreng der vi forsøker å skrelle av oss skam og moral. Kan vi med dette temperamentet konfrontere publikum med deres egne forventninger til mannsfiguren?

Vi søker hverken forståelse eller aksept, på samme måte som vi ikke vil behage eller tilfredsstille. Publikum slipper inn i et territorium vi har gjort krav på, der våre kropper ikke er underlagt en fremmedgjørende og restriktiv logikk.

Konsept og koreografi: Jonathan Ibsen, Fredrik Petrov
Utøvere: Even Eileraas, Tormod Skår Midtbø, Jonathan Ibsen, Fredrik Petrov
Lysdesign: Karl Oskar Sørdal
Musikk: Fredrik Petrov
Co-produsert av: RAS, TOU, Black Box Teater 
Støttet av: Norsk Kulturråd - Fri scenekunst dans og komposisjon og produksjon av musikk, FFUK, Fritt Ord, Unge Viken Teater, HIMHERANDIT