Utsolgt

RAS – Inés Belli, Metasexy

Torsdag 11. mai kl. 19:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 65 min, ingen pause
PRIS: fra 150,- til 250,--
ARRANGØR: REGIONAL ARENA FOR SAMTIDSDANS

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

RAS – Inés Belli, Metasexy

Metasexy er en forestilling som ser nærmere på fremstillinger og forståelser av kvinneskikkelsen i populærkulturen, og hvilket mulighetsrom som finnes for å destabilisere vår vandte opplevelse av den sensuelle femininiteten. 

Gjennom en kompleks og overraskende vev av referanser utfordrer forestillingen publikums posisjon og begjær som tilskuer. Metasexy navigerer gjennom referanser fra kommersiell dans og populærkultur i forhandlinger mellom kropp og kjønn, objektet og subjektet, den som gjør og den som ser. I forhandlingen, i mellomrommet, i feilkoblingen skapes et frirom der det legges nye premisser for blikket, forståelsen og opplevelsen av femininitet.

Konsept og koreografi: Inés Belli
Involverte utøvere: Amie Mbye, Sara Enger Larsen, Rina Rosenqvist, Natanya Helena Kjølås, Tormod Skår Midtbø, Mariama Fatou Kalley Slåttøy, Charlott Utzig.
Utøvere på scenen: Amie Mbye, Sara Enger Larsen, Rina Rosenqvist, Natanya Helena Kjølås, Tormod Skår Midtbø, Charlott Utzig.
Rom og lysdesign: Elisabeth Kjeldahl Nilsson
Kostymedesign: Alva Brosten
Komponist: SASSY 009
Lyd design: Emil Høgseth og Antony Aubert
Prøveleder: Marit Falla Eriksen
Produsent: Frida Skinner
Kunstnerisk veiledning: Solveig Styve Holte and Ilse Ghekiere
Foto: Tale Hendnes
Støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, FFUK, Oslo kommune, og co-produsert av Dansens Hus.