Familiesøndag – Mandarinsaft, releasekonsert

Søndag 30. oktober kl. 13:00

HVOR: Liten Sal - Kulturhuset
VARIGHET: ca 35 min, passer for alder 3-10 år
PRIS: fra 75,- til 150,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

FORHÅNDSKJØP SNACK OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Familiesøndag – Mandarinsaft, releasekonsert

I oktober 2022 gir trondheimsbandet Mandarinsaft ut sin nye barneplate Puteslott, som er en spennende oppfølger til den Spellemann-nominerte plata Mandarinsaft - på vei te en venn.

Bli med på en frisk og fantasifull releasekonsert, der du blir kjent med bandets lekne musikkunivers – og kanskje får du se den skumleste dinosauren av dem alle... spinosaurus!

Mandarinsaft består av Even Jenssen (gitar, trommer og vokal), Bendik Ulla (gitar og vokal), Johannes Kuvås (bass) og Anders Brønstad (elgitar).

7. oktober 2022 lanserte Mandarinsaft sin sjette barneplate Puteslott, som følges opp med en releaseturné med konserter i Trondheim, Overhalla, Orkanger, Sandefjord, Oslo, Larvik og Sandnes. Albumet er en spennende oppfølger til den Spellemann-nominerte plata Mandarinsaft - på vei te en venn fra 2018. Nå kan du bli med videre inn i bandets musikkunivers og høre historier om hundretusenvis av kopper, papegøyen som aldri slutter å herme og to badeløver som får superfart ned sklia. Kanskje du kan nyte musikken inne i ditt eget puteslott?

Mandarinsaft har drevet med musikk for barn siden 2011, da bandet ga ut sin første plate. Siden den gang har de spilt over tusen konserter på festivaler, kulturhus, skoler, bibliotek og i barnehager.

Plata er støttet av Fond for lyd og bilde, Norsk kulturfond og TONO, og den ble spilt inn i Ocean Sound Recordings på Giske og Mandarinsafts eget studio Diket i 2021 og 2022. Coveret er designet av Andreas Fyrileiv.


www.mandarinsaft.no