Avlyst

Unnis univers – Foredrag med Unni Lindell

Mandag 8. november kl. 19:00

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 2 x 45 min, pause
PRIS: fra 380,- til 425,-
ARRANGØR: Atikko AS

Kjøp billett

Unnis univers – Foredrag med Unni Lindell

FORESTILLINGEN ER DESSVERRE AVLYST.
Hvis billettene dine er kjøpt via internett blir beløpet tilbakeført automatisk til din konto.
Er billettene kjøpt i billettluken, ta kontakt via e-post: adm@sandnes-kulturhus.no


Opplev et splitter nytt foredrag med en av Norges beste historiefortellere!

Unni Lindell er Norges mestselgende kvinnelige krimforfatter. Hun er oversatt til et tyvetalls språk, solgt over 6,5 millioner bøker og vunnet mange høythengende priser. Hvordan fikk hun dette til? Som liten tilbragte hun mye tid under spisebordet hjemme i den lille røykfylte blokkleiligheten. Der følte hun seg trygg! Det var mye å rømme fra og det var mange drømmer å drømme. Hun tenkte at man virkelig måtte ville mirakler, de kom ikke av seg selv. Og hun VILLE dem!

I dette foredraget vil Unni ta pulikum med på den inspirerende reisen fra ung og drømmende til Norges krimdronning av aller ypperste klasse. Om du tror hun bare sysler med drap og mysterier, tar du feil. Unni har utgitt over 90 bøker, blant annet barnebøker, noveller og en diktbok i tillegg til humorbøker med Anne B. Ragde. Hun har holdt seg på tronen i et kvart århundre, ikke annet enn imponerende.

Unni er en av dem som har trampet i salaten. I 2005 meldte hun seg ut av Forfatterforeningen og det ble spetakkel og bråk i pressen. Det har det også vært med jevne mellomrom, for Unni er en som vil lykkes og som har uttalt at hun vil tjene penger. Dette er ifølge henne som å “banne i kjerka” i kulturmiljøet. Men hjemme ligger hun ofte i fosterstilling, til bråket har lagt seg. Da tar hun på seg de høyhælte skoene og leppestiften, og går ut i livet igjen.

Unni føler seg yngre enn noensinne og sier at hun ikke har skrevet sin beste bok ennå!
I foredraget “Den som vil se regnbuen, må tåle regnet!” vil publikum bli fengslet av Unnis unike og ofte humoristiske måte å fortelle om sin egen reise på: oppturene, nedturene, og veien hun har banet frem til i dag.

(foto: Olav Heggø)