Thomas Dybdahl Duo

Fredag 20. desember kl. 19:30

HVOR: Kinokino
VARIGHET: Ca 70 min
PRIS: fra 325,- til 490,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Kjøp billett

18-ÅRS ALDERSGRENSE

På dette arrangementet er det alkoholservering.
Ved tillatt alkoholservering i salen er det dessverre ikke adgang for personer under 18 år, og det vil heller ikke være mulig å bruke vergeskjema. Dette som følge av retningslinjer fra Sandnes kommune.

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Kafeen i 1. etg åpner 1 time før arrangementstart.

Dørene inn til salen åpner 1 time før start. I sal1  er det også bar hvor du kan kjøpe drikke og snacks.

Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Thomas Dybdahl Duo

OM KONSERTEN

Gjennom 20 år har Thomas Dybdahl tatt sine trofaste lyttere med på en reise gjennom lekre og detaljrike lydlandskap. Sangeren, gitaristen og låtskriveren fra Sandnes har på mange måter blitt Norges helt egne folksoulhelt. Etter fullsatt sal og en aldeles nydelig solokonsert på Kinokino høsten 2023 kommer han nå tilbake til Kinokino, denne gangen med duo!

I duoformat har Thomas med seg Vegard Lien Bjerkan på piano/flygel. Han har vært fast medlem i Dybdahls band de siste 5 årene, men det er først det siste året at de har begynt å spille duokonserter sammen etter noen veldig godt mottatte konserter sist høst.
Vegard er en av landets mest etterspurte organister og pianister. Han spiller fast med sine egne prosjekter WIZRD, Soft Fog og Karl Bjorå samtidig som han jobber med både Kurt Nilsen, Morten Abel og Sigvart Dagsland.

Photo credit: Sondre Michaelsen

https://thomasdybdahl.no

Youtube