The Grand Ukrainian Ballet – Svanesjøen

Fredag 7. februar 2025 kl. 19:30

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: ca 2 timer inkl pause
PRIS: fra 663,- til 780,--
ARRANGØR: Showtime Concerts

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

The Grand Ukrainian Ballet – Svanesjøen

OM BALLETTEN


THE GRAND UKRAINIAN BALLET oppfører BALLETTEN Svanesjøen av Peter I. Tchaikovsky. Kunstnerisk leder: Rimma Wachsmann.

Fordyp deg i ballettens eleganse - et mesterverk som har fortryllet verden i over 100 år.

Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og magikeren RØDESKJEGG på det fineste tradisjonelle ballettspråk. En historie om kjærlighetens triumf over mørke krefter, presentert i et språk av nåde og følelser, som den store ukrainske balletten vekker til live med ren perfeksjon. For publikum i alle aldre åpner den døren til en verden av fascinerende skjønnhet og demonstrerer hvordan hengivenhet og disiplin ligger bak den flytende lettheten på scenen.


THE GRAND UKRAINIAN BALLET erobrer Europa
Under kunstnerisk ledelse av Rimma Wachsmann kombinerer dette Europeiske ballettkompaniet det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner . Rimma Wachsmann, en etablert skikkelse i scenekunstens verden, har oppnådd mer enn bare å lede et ballettkompani inn i den fremste ligaen av europeisk ballettkunst. The Grand Ukrainian Ballet tilbyr også de beste ukrainske danserne og solistene, som nå har funnet et nytt hjem i EU, en plattform for deres historier, drømmer og spesielle ferdigheter.

«Det er både en ære og en sak som ligger meg nært på hjertet å forme «THE Grand Ukrainian Ballet» til høy ytelse», forklarer Wachsmann. Med dette ensemblet av håndplukkede dansere ønsker hun ikke bare å feire den rike tradisjonen med klassisk ballett, men også å sette et tegn på håp og en ny begynnelse for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Ved Rimma Wachsmanns side er Marukyan Razmik, verdenskjent ballettdanser og medprodusent av turneen, som spiller en nøkkelrolle i å forme prosjektet med sin ekspertise og lidenskap for performancekunst. "Grand Ukrainian Ballet" kombinerer det høyeste nivået av perfeksjon og imponerende estetikk for å skape en ballettopplevelse i toppklasse. – Vi er overbevist om at ballettkunsten snakker et språk som kan knytte mennesker på tvers av kulturelle og geografiske grenser," sier Razmik.

Hovedrollene danses av stjerne solistene - Vasylieva Vladyslava som Odette og Odile og som Prins Sigfried - Razmik Marukyan - som nævnt også er koreograf på forestillingen.