The Amy Winehouse Band

Fredag 3. november kl. 19:30

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: Ca 1 time og 25 min
PRIS: fra 480,- til 480,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Denne kvelden kan du kjøpe alkoholholdig drikke i baren i kulturhusets foajé og ta med deg glasset inn salen. Det er derfor 18 års aldersgrense på dette arrangementet.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

The Amy Winehouse Band

OM KONSERTEN

A CELEBRATION OF HER MUSIC LIFE AND LEGACY PERFORMED by AMY’S ORIGINAL BAND 

Denne unike og nostalgiske konserten feirer Amys æra og musikk. Konserten er den eneste, som helt autentisk gjenskaper Amy Winehouses lyd, musikk og liveopptreden. Musikerne er Amys originale bandmedlemmer ført an og instruert av Dale Davis, som både var Amys kapellmester, bassist i bandet og nære venn siden begynnelsen av hennes karriere.

Frontfiguren er den unge og skjønne vokalisten Bronte Shand. En storskjerm med bilder bidrar til å gjøre denne konserten uforglemmelig – du kommer ikke tettere på den originale Amy Winehouse lyden. 

Amy Winehouse var for så mange den absolutt største kunstner i sin generasjon. Hun er savnet av alle, som elsket henne og hennes musikk. Bli med på en gledelig og følelsesladet reise for å feire Amys utrolige sangkatalog med musikerne som kjente henne best og hjalp med å skape hennes tidløse lyd, både på scenen og i studioet.  

Publikum vil få fornøyelsen av alle Amys største hits såsom 'Rehab', 'Back To Black', 'Valerie', 'Love Is A losing Game', 'Tears Dry On Their Own', 'I'm No Good' og mange flere. 

  • "Amy var fantastisk. Hun havde så stort et hjerte og gav alt til sin musik og de mennesker, hun elskede. Hendes musik er så vigtig en musikalsk arv, og med Forever Amy sigter vi efter at holde den i live i hele verden”. Dale Davis, Amys kapelmester, bassist og nære venn. 
  • ”Hun var inspireret af den bedste jazz og soulmusik, hvorigennem udviklede hun sin helt egen stil. Vores show giver os mulighed for at fejre og fortsætte Amys betydningsfulde plads i musikhistorien”. Hawi Gondwe, Guitar. 
  • ”Der fandtes ikke noget bedre end at spille og optræde med Amy”. Nathan Allen, Trommer.
  • ”Amy var et smukt og dejligt menneske og en musikalsk inspiration for os alle”. Henry Colins, Trompet
  • ‘The most authentic Amy Winehouse retrospective I’ve ever heard’ - Chris Welch Melody Maker
  • ‘Both the music and vocals were astonishing. It felt like the real thing’ - Metro News Holland
  • ‘It was a beautiful and emotional experience to be back amongst Amy’s fans and followers’ - Clapham Grand London 
  • ‘Truly an honour to hear this amazing band once again. I shut my eyes and I was listening to Amy’ - Waterfront Norwich 

Webside:    https://www.foreveramylive.com

Facebook

CSB - ISLAND ENTERTAINMENT APS