Talkshow med Liv om livet

Søndag 15. oktober kl. 20:00

HVOR: Liten Sal - Kulturhuset
VARIGHET: 1 time, ingen pause
PRIS: fra 114,- til 195,--
ARRANGØR: Liv Hugstmyr Særheim

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACK OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Talkshow med Liv om livet

Liv Hugstmyr Særheim starter noe så fancy som «Talkshow» på kulturhuset under tittelen «Talkshow med Liv om livet».                                                                  

Liv er født og oppvokst i Skien, utdannet sangpedagog og musikkbarnehagelærer ved Musikkonservatoriet i Oslo og ‘headhunted’ til Sandnes i 1972 for å starte opp musikkbarnehage på Sandnes musikkskole, nå kulturskolen. Samtidig ble hun ansatt som sangpedagog og dirigent for klassekor og vokalgruppe på musikklinja, nå Vågen vgs. I 1974 overtok hun Barnekoret og Jentekoret, SMJ, ved musikkskolen og seinere Ungdomskoret, SMUK. Da gutter fikk innpass i koret, ble navnet forandret til VIVA, Sandnes kulturskolekor. I 2019 sluttet hun som dirigent for dette koret.

Noe av det som har vært hennes drivkraft og som har gitt henne mest glede, har vært ønsket om å gi koristene opplevelser de ikke ville fått hvis de ikke hadde sunget i koret, altså «once-in-a-lifetime»-opplevelser. «Hvert sekund vi lever er et nytt og enestående øyeblikk, et øyeblikk som ikke har eksistert før og som aldri vender tilbake. Vi burde si til hvert eneste barn: Vet du hva du er? Du er et vidunder! Du er enestående! I hele verden finnes det ikke en eneste en som deg» (Pablo Casals) Dette ble korets motto. Du må tro du er god for å bli god.
                                                                                                                                                                          I «Talkshow med Liv om livet» skal dere få møte noen av dem hun har hatt under sine ‘korvinger’. De skal ta en prat sammen slik at dere kan bli kjent med dem på en annen måte enn fra en scene. De skal selvsagt også synge og spille. Liv har også noen overraskelser på lur, så dette kan bli en ganske så artig seanse.
   
Det er 2 forestillinger med ulike gjester. Billetter kjøpes til hver forestilling.

Kl.20.00:
Siw Noria Øiongen, sang i VIVA fra 2009-2014, sanger i Gospelkoret HIM, bachelor i organisasjonsutvikling ved høgskolen i Innlandet, studieopphold i India, seniorkonsulent i Gjensidige, NM-deltaker i vannsklie 2023
Inger Lise Hope, sang i VIVA fra 2001-2006, artist, produsent, regissør og sanger
Grethe Valskaar Hetland, artistnavn Greta Baker, sang i SMJ og SMUK på 1980/90-tallet, soulartist og låtskriver