Talkshow med Liv om livet

Søndag 15. oktober kl. 18:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 1 time, ingen pause
PRIS: fra 114,- til 195,--
ARRANGØR: Liv Hugstmyr Særheim

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Talkshow med Liv om livet

I en alder av 77 år starter Liv Hugstmyr Særheim med Talkshow i Sandnes kulturhus under tittelen «Talkshow med Liv om livet».  

Liv har drevet med kor på kulturskolen/musikkskolen i 45 år. I talkshowet inviterer hun tidligere korsangere/solister for å høre hvordan de har det i livet. Synger de fremdeles? Står de fremdeles på en scene? Har koret motto hjulpet dem i livet: «Hvert sekund vi lever er et nytt og enestående øyeblikk, et øyeblikk som ikke har eksistert før og som aldri vender tilbake. Vi burde si til hvert eneste barn: Vet du hva du er? Du er et vidunder! Du er enestående! I hele verden finnes det ikke en eneste en som deg» (Pablo Casals)

Det blir en avslappet time med gode samtaler og sang og musikk, kanskje har Liv noen overraskelser på lur

Litt info om Liv: Hun er født og oppvokst i Skien, utdannet sangpedagog og musikkbarnehagelærer ved Musikkonservatoriet i Oslo. I 1972 ble ‘headhunted’ til Sandnes for å starte opp musikkbarnehage på Sandnes musikkskole, nå kulturskolen. Samtidig ble hun ansatt som sangpedagog og dirigent for klassekor og vokalgruppe på musikklinja, nå Vågen vgs. I 45 år har hun drevet kor ved kulturskolen. De første 10 årene alle tre korene. Siden 2005 bare det eldste koret som skiftet navn til VIVA da guttene også fikk bli med i koret. I 2019 sluttet hun som dirigent for dette koret.

VIVA har markert seg både nasjonalt og internasjonalt hvor de har vunnet mange korkonkurranser og representert Sandnes og Norge på festivaler og store eventer. De ble kjent over hele landet gjennom NRK’s korkonkurranser og finaleplass i talentkonkurransen «Norske talenter» på TV2. De har reist verden rundt og bl.a. sunget i Carnegie Hall i New York, besøkt barnehjem i Sør-Afrika, laget musikkvideo med amerikanske biler i Havanna, Cuba, sunget i Twin Towers konsertsal i Kuala Lumpur, Malaysia.                                                                                  

Liv’s drivkraft har vært ønsket om å gi koristene opplevelser de ikke ville fått hvis de ikke hadde sunget i koret, altså «once-in-a-lifetime»-opplevelser og å gjøre dem til ansvarsbevisste mennesker som er til å stole på.

                                                                                                                                 Gjester kl.18.00:

·       Tone Rannveig Warming Dehle, sang i VIVA fra 2007-2014, vokalist og låtskriver for TiAre-Music og Circus of Sirens, butikkleder for Nille

·       Elise Sviland, sang i VIVA fra 2009-2016, bachelor i musikk, menighet og ledelse og utøvende rytmisk musikk fra NLA Høgskolen og musikkpedagog fra Norges musikkhøgskole, sanger og styreleder i Norwegian Gospel Voices, menighetspedagog i Bogafjell kirke

·       Mari Eriksen Bølla, artistnavn Mari Bella, sang i VIVA fra 2016-2019, musiker og artist, Idol-vinner i 2020, artist i Melodi Grand Prix og TV-programmet Beat for beat, deltaker i Stjernekamp på NRK høsten 2023.

Gjester kl.20.00:

·       Siw Noria Øiongen, sang i VIA fra 2009-2014, sanger i Gospelkoret HIM, bachelor i organisasjonsutvikling ved høgskolen i Innlandet, studieopphold i India, seniorkonsulent i Gjensidige, NM-deltaker i vannsklie 2023

·       Inger Lise Hope, sang i VIVA fra 2001-2006, artist, produsent, regissør og sanger

·       Grethe Valskaar Hetland, artistnavn Greta Baker, sang i koret på 1980/90-tallet, soulartist og låtskriver


Det er 2 forestillinger med ulike gjester. Billetter kjøpes til hver forestilling.