Snart utsolgt

Synnøve og Vanessa Podcast

Fredag 29. januar 2021 kl. 18:00

HVOR: Sal 1 - KINOKINO
VARIGHET: Dørene åpnes kl 18.00
PRIS: fra 300,- til 350,-
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Kjøp billett

Synnøve og Vanessa Podcast

Grunnet mulig fare for spredning av korona-virus er forestillingen flyttet. Vi beklager det inntrufne. De som har kjøpt billetter til opprinnelig arrangement den 5. juni, kan beholde disse og benytte dem til den nye forestillingen.

Synnøve og Vanessas podcast har eksistert i tre år, og er med sine ca 100 000 ukentlige lyttere en av landets største podcaster. I fjor vår fylte de Rockefeller hele fire ganger med sitt svært populære liveshow.

Vanessa Rudjord har over 20 års fartstid fra motebransjen. Først som moteredaktør i ELLE, deretter som sjefredaktør for motemagasinet Costume. Sistnevnte var landets ledende motemagasin helt til den dagen hun sluttet for å starte sin egen blogg, VR Stylebook. Høsten 2019 komm hun med moteboka Stilkoden.

Synnøve Skarbø har bakgrunn som tekstforfatter fra reklamebransjen og journalist og redaksjonssjef i motemagasinet ELLE. Men hun er nok mest kjent som programleder på TVNorge og forfatter av ryddebøkene Synnøves system – Slik ryddet jeg meg lykkelig og Ryddelykke fra A til Å.