Steps Dansestudios juleforestilling 2022

Lørdag 10. desember kl. 10:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: ca 80 min, ingen pause
PRIS: fra 195,- til 395,--
ARRANGØR: Steps dansestudio

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Steps Dansestudios juleforestilling 2022

Steps Dansestudios årlige elevforestilling i Sandnes kulturhus har for mange blitt førjulstidens høydepunkt og en årlig tradisjon - og det er kanskje ikke så rart!

Over 2000 danseglade Steps-elever i alle aldre får muligheten til å bli med på denne store danseforestillingen med profesjonelle rammer i Sandnes kulturhus.

Årets forestilling er «Vaiana», basert på en spennende Disney-film som byr på magi og overraskelser. I denne fortellingen følger vi høvdingdatteren Vaiana som prøver å redde øya hun bor på fra ødeleggelse. På sin vei treffer hun den legendariske halvguden Maui og sammen legger de ut på en fartsfylt reise på det åpne hav. Her seiler de mot umulige odds og møter enorme monstre. Vil de klare å redde øya og dets folk?

Drøm deg bort og bli med på denne eventyrlige reisen full av farger, energi og en god dose humor.

Steps Dansestudio ble etablert på Mariero i Stavanger i 2006 av dansepedagogene Marthe Hellestveit og Elisabeth Vikeså. Fra å være en liten bedrift med en dansesal og to pedagoger, har nå Steps Dansestudio over 2000 elevplasser, 7 dansesaler og over 30 ansatte. Hver uke kommer hundrevis av dansere fra hele regionen innom en av salene på Mariero for å lære, trene og ikke minst oppleve ekte danseglede.

English:
Steps Dansestudio will present their annual show where over 2000 students will enter the stage and give you a magical performance filled with lots of colors, energy, and joyful dancing.