Sommerkino – Ulv i fåreklær 2

Fredag 31. juli kl. 12:00

HVOR: Sal 2 - KINOKINO
VARIGHET: 1 time og 5 min. Tillatt for alle. BILLETTER VED INNGANG!
PRIS: -
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Gratis inngang

Sommerkino – Ulv i fåreklær 2

Gratisbilletter kan hentes på KINOKINO 1 time før visning. Første mann til mølla-prinsippet. På grunn av at det er begrenset antall plasser tilgjengelig på Sommerkino, gjelder ikke dette tilbudet barnehager og SFO.

Om filmen

Det store spørsmålet er igjen: Kan sau og ulv leve sammen i fred og vennskapelighet?

I Den Forente byen lever får og ulv et fredelig og rolig liv sammen, og respekterer siviliserte samfunnsregler. Men en dag får de uventede gjester – en polarrev og en liten søye på flukt.

Gray, lederen av Den Forente byen Gray beskytter dem, og han får en livstruende utfordring. Skal han adlyde rovdyrs lover og bli en av dem igjen eller kjempe mot dem. Kan hans mot og oppfinnsomhet, så vel som hans mange venner, vinne over alle problemer og bringe fred tilbake til samfunnet.

Fakta

Norgespremiere 31.05.2019
Originaltittel Sheep and Wolves: Pig Deal
Sjanger Animasjon Familiefilm Barnefilm
Norske stemmer Gaute SkjegstadMads Henning JørgensenThomas Jørstad PettersenJon Arne BjørnstadHenrik HorgeMarit Synnøve BergGiuilana Consonni BlomBjørn Eivind AaslandPer SkjølsvikJon Erling WevlingCaroline IngebergØyvind Borgemoen LyseGeir MorstadIngve Connoly Gran
Regi Vladimir Nikolaev
Manus Robert Lence Vladimir Nikolaev Anton Timofeev
Produsent Yuriy Moskvin Vladimir Nikolaev Sergey Selyanov
Foto Diego Mariño Figueroa
Musikk Benjamin Zecker
Nasjonalitet Russland
Originalspråk Norsk
Produksjonsår 2019
Produksjonsselskap Wizart Animation
Distribusjon Storytelling Media

Varighet 1 t. 15 min.
Aldersgrense Tillatt for alle
Begrunnelse: Filmen har enkelte skumle skikkelser og situasjoner. Da disse skildringene er kortvarige og foregår innenfor en trygg og humoristisk ramme, blir filmen tillatt for alle.

Smittevern

For å gjennomføre arrangementet under trygge forhold, gjør vi en del endringer for på best mulig måte å oppfylle myndighetens pålegg og opprettholde alle smitteverntiltak. Publikum oppfordres til å holde avstand og respektere 1-meters avstand.

Våre verter er tilstede og viser vei, så vennligst følg anvisningene som gis.

Kontaktinformasjon (epost og tlf) må oppgis ved billettkjøp. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, kan kontaktinformasjon deles med myndighetene som et ledd i smittesporing