Sommerkino – Månelyst i Flåklypa

Ons 26. jun kl. 14:00 Ons 7. aug kl. 14:00

HVOR: Sal 2 - KINOKINO
VARIGHET: 1 t 20 min
PRIS: -
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

Gratis inngang

Sommerkino – Månelyst i Flåklypa

På grunn av stor pågang, er ikke sommerkino tilgjengelig for større grupper. Maks antall pr person er 6 billetter! 

Gratisbilletter kan hentes på KINOKINO 1 time før visning – Første mann til mølla prinsippet.

En spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder!

Solan og Ludvig-trilogien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang. Det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. Hva kan egentlig gå galt? Ganske mye, faktisk. Med hemmelige passasjerer og skjulte agendaer, kan det se ut som om ingenting går etter planen.

Regissør Rasmus A. Sivertsen er en av våre fremste animasjonsregissører, og han er også medeier i Qvisten Animation. Han står bak filmer som Pelle Politibil, Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin og de to tidligere Flåklypa-filmene som er produsert av Maipo.

Manusforfatter Karsten Fullu har lang erfaring fra scene, TV, radio og film. Han skrev bl.a. manus til Kurt blir grusom, og var også forfatter på de to andre filmene i Flåklypa-universet produsert av Maipo Film.

Produksjonsselskapet Maipo Film er Norges mestproduserende selskap innen spillefilm og har produsert filmer som Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa og Doktor Proktors prompepulver. Selskapet står også bak spillefilmene Staying Alive av Charlotte Blom og De nærmeste av Anne Sewitsky, Doktor Proktors tidsbadekar av Arild Fröhlich, samt Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa som hadde premiere i 2015.

Cornelia Boysen og Synnøve Hørsdal i Maipo er produsenter for denne tredje filmen fra Flåklypa-universet.

Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

Sjanger: Animasjon Familiefilm
Skuespillere: Kari-Ann GrønsundTrond HøvikPer SkjølsvikChristine HopeHege SchøyenIngar Helge GimleKåre ConradiJohn BrungotFridtjov SåheimBjarte HjelmelandSteinar Sagen
Regi: Rasmus A. Sivertsen
Manus: Karsten Fullu
Produsent: Synnøve Hørsdal Cornelia Boysen
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: Norsk
Lengde: 1 t. 20 min.
Produksjonsår: 2018