Sommerkino – Knerten og Sjøormen

Fredag 14. august kl. 12:00

HVOR: Sal 2 - KINOKINO
VARIGHET: 1 time og 11min. Tillatt for alle. BILLETTER VED INNGANG!
PRIS: -
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Gratis inngang

Sommerkino – Knerten og Sjøormen

Gratisbilletter kan hentes på KINOKINO 1 time før visning. Første mann til mølla-prinsippet. På grunn av at det er begrenset antall plasser tilgjengelig på Sommerkino, gjelder ikke dette tilbudet barnehager og SFO.

Om filmen

Knerten og Sjøormen er den femte filmen i serien om bestevennene Lillebror og Knerten

I den nye filmen om Knerten (300 ½ år) og Lillebror (7) får vi være med på verdens beste sommerferie på den magiske sommerøya til Tante Thea, og vi blir kjent med Eddy (8) og den selvutnevnte sjøormeksperten Blegen (omkring 40).

Noen har sett en sjøorm i fjorden, og Blegen trenger hjelp til å finne den. Men Knerten er skeptisk til både Eddy og Blegen. Sjøormer tror han ikke på, og Eddy forstyrrer den planlagte svømmeopplæringen. Når Lillebror vil på sjøormjakt vil ikke Knerten være med, for Knerten vil ha Lillebror for seg selv.
Men hva om sommeren med Eddy blir tre ganger så gøy? Og hva om de klarer å hjelpe Blegen med å bevise at sjøormen faktisk finnes? Havet er jo så stort at ingen vet hva som finnes der nede – ikke en gang Knerten! Sammen legger de ut på en spennende jakt som gjør sommerferien til deres mest eventyrlige noensinne.

Fakta

Skuespillere 
Espen P. A. Lervaag, Filip Mathias Eide, Mia Ålvik, Anette Hoff, Silya Nymoen, Silje Storstein, Sjur Vatne Brean, Kristoffer Olsen
Regi Tove Undheim
Produksjonsselskap Paradox Film 5 AS
Produksjonsår 2020
Originalspråk Norsk  
Sjanger Barnefilm Familiefilm  
Nasjonalitet Norge

Varighet 1 time og 11 min
Alder Denne filmen inneholder enkelte noe dramatiske scener der Knerten er i fare. Da disse er kortvarige og foregår i en trygg ramme, blir filmen tillatt for alle.

Smittevern

For å gjennomføre arrangementet under trygge forhold, gjør vi en del endringer for på best mulig måte å oppfylle myndighetens pålegg og opprettholde alle smitteverntiltak. Publikum oppfordres til å holde avstand og respektere 1-meters avstand.

Våre verter er tilstede og viser vei, så vennligst følg anvisningene som gis.

Kontaktinformasjon (epost og tlf) må oppgis ved billettkjøp. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, kan kontaktinformasjon deles med myndighetene som et ledd i smittesporing