Sommerkino – Elleville Elfrid

Fredag 24. juli kl. 12:00

HVOR: Sal 2 - KINOKINO
VARIGHET: 1 time og 15 min.Tillatt for alle. BILLETTER VED INNGANG
PRIS: -
ARRANGØR: Sandnes kulturhus

Gratis inngang

Sommerkino – Elleville Elfrid

Gratisbilletter kan hentes på KINOKINO 1 time før visning. Første mann til mølla-prinsippet. På grunn av at det er begrenset antall plasser tilgjengelig på Sommerkino, gjelder ikke dette tilbudet barnehager og SFO.

Om filmen

Varm og morsomt om vennskap, sirkus og en magisk sykkeltur.

Terningkast 5 fra Fædrelandsvennen: «Masse herlig humor (også for de voksne), fengende
musikk og akkurat passe dose spenning»
Også Aftenposten («Morsom og underholdende»), Filmpolitiet («En popkornfornøyelse for flere generasjoner») og Cinema («En sjarmbombe av en film») finner frem 5’eren!

Elleville Elfrid vil lage (et spektakulært) sirkus på Soltoppen for bestevennen Henrik. Et magisk trylletriks er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn i nabolaget endrer alt seg. Henrik er imponert over den nye gutten og alle de kule lekene hans, men Elfrid føler seg utenfor. Når Elfrid presser Henrik til å velge bestevenn rømmer han hjemmefra. Nå må Elfrid og Johnny samarbeide. Hun vil redde sirkuset, men det aller viktigste er å redde vennskapet med Henrik.

En varm og morsom familiefilm full av fart og eventyr, der tre barn på sykkeltur oppdager hvor magisk vennskap kan være.

Fakta

Norske stemmer Ninni Spone, Oskar Fjeldstad-Bergheim, Elias Søvold-Simonsen, Gard B. Eidsvold, Hege Schøyen, Bjørn Sundquist, Johannes Joner, Bjarte Hjelmeland
Regi Atle Solberg Blakseth, Frank Mosvold
Manus Frank Mosvold, Johnny Smith, Rob Sprackling
Musikk Marius Christiansen
Produsent Frank Mosvold, Torgeir Sanders
Produksjonsselskap Kool Production AS
Produksjonsår 2020
Originalspråk Norsk  
Sjanger Barnefilm Animasjon Familiefilm Norsk  
Nasjonalitet Norge

Varighet 1 time og 15 min
Alder Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på barn, og den blir derfor tillatt for alle.

Smittevern

For å gjennomføre arrangementet under trygge forhold, gjør vi en del endringer for på best mulig måte å oppfylle myndighetens pålegg og opprettholde alle smitteverntiltak. Publikum oppfordres til å holde avstand og respektere 1-meters avstand.

Våre verter er tilstede og viser vei, så vennligst følg anvisningene som gis.

Kontaktinformasjon (epost og tlf) må oppgis ved billettkjøp. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, kan kontaktinformasjon deles med myndighetene som et ledd i smittesporing