Skeiene Janitsjar – På bryllupsreise gjennom Europa

Lørdag 12. november kl. 15:00

HVOR: Foaje - Kulturhuset
VARIGHET: ca 1 t og 40 min inkludert pause

ARRANGØR: Skeiene Janitsjar

FORHÅNDSKJØP SNACK OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Skeiene Janitsjar – På bryllupsreise gjennom Europa

Har du lyst til å bli med på «Bryllupsreise gjennom Europa»? Ja da skal du benytte muligheten til å være med Skeiene Janitsjar på konsert 12.11.22 kl. 1500 i Foajeen, Sandnes Kulturhus. 

Gjengen med glade, humørfylte og spillende kvinner og menn vil ta deg med på en uforglemmelig musikkreise gjennom Europa der kjente og kjære melodier står på programmet

Vi benytter også anledningen til å fortelle at humøret og spillegleden er stor blant våre medlemmer og ønsket er at vi gjerne ser at flere blir med og spiller og deler denne gleden med oss. Ingen for ung og ingen for gamle, fra brass til treblås. Kanskje er dette noe for deg? Stikk innom oss da vel - vi øver onsdager fra kl. 1830-2100 i Langata 74.