Sånn æ ser det – Av og med Pål Riise

Fredag 3. september kl. 21:00

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: Ca 90 min
PRIS: fra 275,- til 325,-
ARRANGØR: Standup Finnmark AS

Kjøp billett

Sånn æ ser det – Av og med Pål Riise

Gjeldende fra 16. april 2021 er det innført strengere Covid-19 restriksjoner på Nord-Jæren, med “tiltakspakke 5B” som blant annet medfører forbud mot arrangementer fram til 27. april. Dette arrangementet er derfor flyttet fra 17. april. Publikum som har kjøpt billetter er kontaktet på SMS.

SÅNN Æ SER DET! er tittelen på stand-up showet til Riises betraktninger og selverklærte fasitsvar over smått og stort. Hans skråblikk på verden, kan som kjent gi de rareste og mest underholdende utslag når han slippes løs til sitt publikum. Du trenger ikke engang være enig med han. Vi kan garantere at det blir utrolig morsomt uansett. 

Kongen av humor i Finnmark kommer endelig til Sandnes for å ha showet sitt på kulturhuset.

SÅNN Æ SER DET! En forestilling av, om, og med Pål Riise. Mannen med flere svar enn det finnes spørsmål er tilbake…..!!

Komiker Pål Riise har i de senere år virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Han har de siste årene underholdt for fulle hus med sine enmannsshow. Årets forestilling fra Riise har fått navnet Sånn Æ Ser Det, og ifølge moromannen selv var nettopp denne forestillingen nærmest umulig å komme utenom. Han mener nemlig at han allerede i årevis har delt rundhåndet av sin enorme visdom og sine fasitsvar til folket. 

Pål har i årevis gitt svar på ting man ikke engang visste at man lurte på. Alt fra lengden på Lambis toalettpapir, via antall meter taffelsticks i en pose, til egnet koketid på Freias påske-egg og ikke minst Sjaman-sangen og Hold deg hjemme.

Med årets forestilling er vi på en måte kommet frem til siste side i dette kapittelet, og svarene skal nå kontrolleres opp mot fasiten som står på siste side. Heldigvis trenger du ikke snu hodet opp/ned for å få det med deg. Pål har nemlig tenkt å presentere den til deg i kjent stil via en mikrofon, slik at du ikke kan unngå å få stilt nysgjerrigheten.

 Så dersom du lurer på hva som egentlig er løsningen på dagens små og store verdensproblemer, bør du så absolutt få med deg denne forestillingen. Pål Riise, mannen med flere svar enn der finnes spørsmål, presenterer endelig SÅNN Æ SER DET!

Antall billetter er dessverre begrenset i år. Det anbefales derfor å kjøpe billetter i god tid før forestillingen.
VI JÅRRES!