Sandnes Synge!

Tirsdag 12. mars kl. 11:30

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: 30 min
PRIS: fra 50,- til 50,--
ARRANGØR: Sandnes kulturskole

Kjøp billett

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.

Sandnes Synge!

Sandnes synge! er Sandnes kulturskoles sangprosjekt der vi samarbeider med skoler og barnehager i kommunen. Et prosjekt for å bringe inn en felles sangskatt som kan benyttes i overgangsarbeidet barnehage/skole. De som deltar, er førskolebarn og 1.klassinger. Gjennom skole- og barnehageåret øver førsteklassinger og førskolebarn på utvalgte sanger og to ganger kommer musikere fra kulturskolen på besøk og det øves sammen. Gulrota og avslutningen er konsert i Sandnes kulturhus. Unge stemmer fra Sandnes vil i samspill med dyktige musikere framføre kjente sanger med en ny vri. Gled dere til ekte sangglede!

Prosjektet gjennomføres med støtte fra den kulturelle skolesekk, Sandnes kommune.

Kunstnerisk leder: Ruth Trepekuniene

Sandnes synge- bandet: Ruth Trepekuniene (vokal), Gunvald Andreas Hagen (tangenter), Ole Andre Bergem (slagverk) og Oscar Alvestad Harboe (bass).

Tirsdag 12. mars
På konserten mandag 21. mars deltar barn fra Sandved skole sammen med barnehagene Sandved, Sandvedhaugen og Krystallveien barnehage

Onsdag 13. mars deltar barn fra Iglemyr og Austrått skole sammen med barnehagene Gravarslia og Austrått.

Torsdag 14. mars deltar barn fra Kleivane skole sammen med barnehagene Skaarlia og Kleivane