Sandnes Summer Jam

Fredag 9. juni kl. 18:00

HVOR: Sandnes kulturhus
VARIGHET: Ca 1, 5 time

ARRANGØR: Sandnes kulturskole

FORHÅNDSKJØP SNACKS OG DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

PRAKTISK INFORMASJON

OBS! Fri entré, men billett må innløses. Begrenset antall plasser!

Arrangementet starter presis. Foajé åpner 1 time før arrangementstart.
Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Sandnes Summer Jam

Sandnes Summer Jam er en Street Danse festival som arrangeres for første gang 9 – 11 juni 2023 i Sandnes. Festivalen er åpen og gratis for alle aldersgrupper.
Festivalen presenterer battles, workshop, forestilling og panelsamtaler.

Fredag 9 juni vises forestillingen «Kan jeg danse med deg?» av Monica Eileen Johnsen og Tonje Svendsen. Forestillingen var en del av Soul Sessions Encounters koreografi utviklingsprosjektet våren 2022 hvor de fikk veiledning av Hooman Sharifi, Jens Trinidad og Inger-Reidun Olsen.

I etterkant av forestillingen blir det en panelsamtale med festivalens gjester. Vi ønsker at dansere prater mer om dans og dansekunst – setter ord på hva man ser og opplever og dele de inntrykkene sammen. Spesielt mener vi at det er viktig i streetdans miljøene slik at også flere streetdansere kan bli inspirert til å skape selv og at kulturen vår får større innpass på landets små og store scener.

Forestillingen og panelsamtale er åpningen av festivalen og vil finne sted i Sandnes kulturhus Foaje. Det må hentes ut fribillett i forkant til arrangementet.

Resterende program finner du her:
http://www.sandneskulturskole.no/kulturskole-for-alle/soul-session/sandnes-summer-jam/