Snart utsolgt

Rita Eriksen og Dag Vagle – Vinterlys

Fredag 16. desember kl. 18:00

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: Ca 1 time og 30 min
PRIS: fra 480,- til 510,--
ARRANGØR: Sandnes kunst- og kulturhus

FORHÅNDSKJØP SNACK & DRIKKE

Slik virker forhåndskjøp

Du kan nå kjøpe snacks og drikke som settes klart til deg før arrangementet. Hvis det er pause vil det kun være mulig å forhåndskjøpe til pausen.

Klikk her for å forhåndskjøpe

Velg dato og arrangement i boksen VELG DATO.

God fornøyelse!

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Foajé og Kulturhusbaren åpner 1 time før arrangementstart. Du viser billetten ved inngang til salen. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse..

Rita Eriksen og Dag Vagle – Vinterlys

Det ble en meget eksklusiv konsertopplevelse for de 50 som fikk lov til å komme på konsert i den store salen på kulturhuset i desember 2021. I år er det fjerde året på rad du kan oppleve Rita Eriksen og Dag Vagle. Sammen med noen av de ypperste musikerne i landet skaper de nydelig førjulsstemning i kulturhuset med konserten Vinterlys!

Rita Eriksen og Dag Vagle har kjent hverandre i en årrekke, og jobbet første gang sammen på Eriksen-albumet Blåmandag fra 1998. Over årene har de møttes i ulike prosjekter, men det var etter at Rita hørte Dag Vagle synge «Askepottsangen» på Tsjekkisk at hun tenkte tanken om et samarbeid på julekonserter.

Det ble to flotte utsolgte julekonserter i Sandnes kulturhus i 2018, og vi er glade for å kunne tilby dere Vinterlys for fjerde året på rad.

Publikum vil få høre kjente låter som forbindes med julen, og perler fra begge er bundet sammen av et fantastisk band.

Rita Eriksen har siste årene gjort stor suksess med konsertforestillingen «Songbird» – en hyllest til Eva Cassidy og i ABBA oppsetningen «Thank you for the music – Vi elsker ABBA» Hun er kanskje den artisten i Norge som har flest duetter på merittlisten, og har sunget med bl.a. Hellbillies, Bjørn Eidsvåg, Tre Små Kinesere og Delbert McClinton.

Da Rita skulle velge duettpartner på albumet «Øyeblikk» fra 2014, var førstevalget Dag Vagle på låten «Alt te si tid». En nydelig låt som hører naturlig hjemme på «Vinterlys» da konserten også har enkelte avstikkere fra den klassiske julemusikken.

Dag Vagle er soloartist og frontfigur i bandet Helldorado og han spiller også aktivt med Randi Tytingvåg Trio og Janove. Da «Feedback» skulle kåre tiårets 10 beste plater ved årsskiftet trakk Egon Holstad frem platen «Bones in the Closet med Helldorado og skrev «Dag Vagle er en av våre beste vokalister noensinne og er hans låt «Johnny’s Song» den beste som ble laget her på berget i hele tiåret? Ja, det tror jeg pinadø».

I tillegg til å være en fantastisk formidler av tekst, er han en også en ypperlig musiker med gitar som sitt hovedinstrument.

Benytt muligheten til å nyte fin musikk og finne roen julen 2022