Riksteatret: Verdens nest kuleste forestilling

Mandag 26. oktober kl. 18:00

HVOR: Stor sal - Kulturhuset
VARIGHET: 1 time, ingen pause
PRIS: fra 195,- til 240,-
ARRANGØR: Riksteatret

Kjøp billett

Riksteatret: Verdens nest kuleste forestilling

Så gøy at man aldri trenger å gå på teater igjen!

Drømmer du om å se en teaterforestilling om det aller kuleste du vet, eller få være med på å bestemme hva verdens nest kuleste forestilling skal handle om? Da må du ta turen til kulturhuset! Denne forestillingen er fredagskveld OG lørdagskveld OG bursdag på én gang!

Det Andre Teatret har markert seg som et av de mest lekne og innovative teatrene vi har i landet, med noen av de morsomste aktørene på scenen. Nå legger de ut på veien sammen med Riksteatret. I samarbeid med publikum skal de lage impro-show for hele familien, der små og store får være med på å bestemme hva som skal skje.

En underholdningsbombe for hele familien – med barn fra 5 år.

På scenen
Cathrine Frost Andersen, Ellen Bendu, Mats Eldøen, Kristine Grændsen, Mats Holm, Deniz Kaya, Veslemøy Mørkrid, Mari O. Thingelstad og Olli Wermskog

Team
Regissør: Tony Totino, Scenograf: Monica Valsø, Kostymedesigner: Jenny Bernson, Lyddesigner, Lysdesigner: Henrik Stoltz Vernegg, Kunstnerisk ansvarlig ved Det Andre Teatret: Mats Eldøen, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen og Koordinator DAT: Silvia Rodriguez Gimenez

Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

VIKTIG INFORMASJON: Denne forestillingen har regler for sosial distansiering. Systemet vil finne de best tilgjengelige plassene samtidig som regler for sosial distansiering følges.

Pga smitteverntiltak så må alle i samme ordre kunne sitte inntil hverandre (samme husstand). Skal du bestille til flere personer som ikke kan sitte rett ved siden av dere så må det legges inn i 2 bestillinger.

Premiere: Oslo / Nydalen 1. okt 2020

Turnépremiere: Jessheim 5. okt 2020

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Det Andre Teatret